Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to humorný pořad Bolka Polívky. V každém díle jsme si mohli poslechnout netradiční příběhy Bolka Polívky a jeho kamarádů, které nám převyprávěli do humorných historek. Pořadu se účastní i jiné populární osobnosti. Bolkoviny se natáčí v restauraci U klauna na farmě Bolka Polívky v Olšanech u Brna. (duklak2)

Recenze (72)

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Bolkoviny jsou moje srdeční záležitost. Viděl jsem snad každý díl několikrát a pokaždé mi neskutečně zlepšily náladu. Mám rád Bolka Polívku, jeho pohotovost, humor, inteligenci, mimické koncerty a samozřejmě i jeho hosty: To, jak je dokázal uvolnit a přirozeně s nimi pokecat jako v hospodě u pivka, bylo na tomto pořadu jedinečné. Z mého pohledu jednoznačně nejlepší "talk show" ( i když pro tento pořad se takový výraz moc nehodí ), jaká u nás kdy byla. Škoda že už patří do historie... ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Bolka Polívku prožívám, mám ho nejen za mimořádně vtipného, ale i za enormně moudrého člověka. V Bolkovinách tyto svoje přednosti jistě mnohokrát prodal, já jsem ale ten pořad viděl jen párkrát a nehodlám na tom nic měnit. A to zejména kvůli scéně. Ty reklamy v pozadí a chlast na stole z toho dělají po zásluze pravěk televizní zábavy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Popri tom, že je Bolek Polívka naozaj výborný herec, tak sa osvedčil aj ako moderátor svojej vlastnej talk-show - "Bolkoviny". Uvoľnený, priateľský pokec s troma hosťami, ktorí prijali pozvanie do reštaurácie "U klauna" na jeho farme v Olšanoch pri Brne, zvládol vždy s prehľadom a humorom. Dynamickým vedením debaty a pohotovou improvizáciou si získal moju pozornosť. Mimo to ma tým dokázal aj pobaviť, o čo predovšetkým išlo. *** ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Bolek Polévka - slovy Miroslava Horníčka; komická divadelní představení Manéže jako komponované improvizace s výstupy hostů vypadají perfektně. ... Bolek Polívka ale selhává v opravdové improvizaci a velmi záleží, jak zábavný bude pozvaný host Bolkovin při rozhovoru. ... Jeho působení jako průvodce večerem jedné ceny Lva nebo Thálie byl už ostudný. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Tohle mi nikdy nepřišlo vtipný. Pakliže má Manéž setrvale sestupnou tendenci a rok od roku je trapnější, pak Bolkoviny byly úpadkem zábavy od začátku a postupem času se zvrhly totálně do sraček. Polívka si nejdřív sezval do sklípku pár senilních kamarádů, kteří odblekotali své humorné historky, ale pak sedlo stáří na hrb i Bolkovi a už to vážně není k smíchu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama