Reklama

Reklama

Vyrazit si na dovolenou na krásný ostrov v Tichomoří, to byl původní plán Jasona a Cynthie. Prožívají vážnou manželskou krizi a v letovisku Eden Resort poskytují prý skvělou terapii pro páry. Jenže to má háček. Pobyt je neskutečně drahý. A tak přemluví své přátele, ať jedou s nimi, protože pak dostanou skupinovou slevu. Dave se svojí ženou Ronnie jsou přesvědčeni, že manželskou terapii vůbec nepotřebují, přesto se nechají nalákat. Přemluví Lucy a Joeyho i Shanea s mladičkou přítelkyní Jennifer. Netuší však, že prázdninový Eden resort vede podivínský manželský poradce Marcel, který rozpozná, že i v těchto vztazích to dost skřípe. Všechny donutí, aby na svých vztazích začali pracovat. Z uvolněné dovolené se tak stává peklo na zemi. Jenže nic nespojí tak dobře jako společný nepřítel, v tomto případě Marcel a jeho lidé... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (273)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám rád příběhy, co se odehrávají v Karibiku. Jenže mě štve, když se promarní dobrý nápad a natočí se to trapně. Přesně tak se totiž tváří tenhle film, kterej má pár supr scén, ale vesměs je to děsná otrava. Vince Vaughn asi nemá na dovolenou v takovém ráji. Proto si napíše scénář, nechá si ho zaplatit, nějakej trapnej režisér tam pak během dvou dnů pobíhá. Stočí tuhle blbost a zbytek si užívá. Mně to fakt přišlo děsně na nic, i když tam pár scén bylo fajn. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Taky bych si chtěl za několik set tisíc dolarů natočit rádoby komedii na nádherném ostrově. Škoda jen, že celý filmový ansábl jaksi zapomněl bavit diváky. Neuvěřitelná nuda, která čouhá z každé minuty filmu, včetně každé scény s Jeanem Reno, který se spíše ztrapnil. A scénka za titulky na závěr filmu slabotu filmu jen potvrzuje. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Jak zachránit nebo upevnit manželství, když se v něm dotyční zúčastnění propadají do rutiny a hrozí dokonce jeho rozpad? Každý to řeší jinak, tenhle film ale nabízí řešení vpravdě netradiční, a to sice výlet do tropického ráje, kde se dotyční věnují pouze a jen stmelování manželství pod vedením jakéhosi guru. Abych byl upřímný, tak jsem od tohoto filmu příliš nic moc nečekal, vlastně jsem od něj čekal pouze zábavu na sobotní večer, u které se budu moci odreagovat a alespoň zprostředkovaně se vypravit někam do teplého tropického ráje. A je fakt, že záběry z tohoto filmu byly asi to nejlepší, co film nabídl a co mě na něm zaujalo. Ale abych nekřivdil hercům, tak občas zde nějaká ta scénka i pobavila a celkově tento film dokázal má nepříliš náročná očekávání splnit, takže vlastně mě film ani nějak příliš vyloženě nezaujal, ale ani nezklamal, prostě trochu pobavil, trochu potěšil, a tak se ho tedy vůbec nebojím označit jako film průměrný, což obnáší hodnocení v podobě tří hvězdiček, které dle mého názoru nejlépe odráží kvality filmu a které tímto tomuto filmu uděluji. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Ups, tak nějak to vypadá, když se někdo rozhodne zfilmovat proces stáčení nudy. Doslova. Při sledování jsem cítil, jak stárnu, jak se mé kosti drolí a tkáň usychá. To vše nataženo na mučivé dvě hodiny, za které by si Favreau s Vaughnem jako scénáristé zasloužili bodyček proti železnými hroty posázené stěně. Tihle dva bývají normálně vtipní až na půdu, takže nechápu, co jim přelítlo přes nos zrovna v tomto případě, protože i slovutný Jean Reno jest otravný jako přerostený ovád (věta o které bych se nenadál, že ji někdy vyslovím). Že by nadutost a přehnaná sebedůvěra? Tak tentokrát vám to pánové nevyšlo (opravdu naprosto nečekaně), ale budu shovívavý a případnému reparátu dám šanci. Ovšem momentálně uděluji body pouze za prostředí, ve kterém se tato filmová katastrofa odehrává. Tropický ráj, do kterého bych se nejraději odstěhoval, tedy do té východní části samozřejmě. 20% ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

tak tady mě poměrně hezky dostal Vince Vaughn .. jednak jako spoluautor scénáře a potom, to není ostatně nic překvapivého, i tou svou další povedenou komediální rolí ze života ... a nám zkušeným, nepodařeným manželstvím otřískaným jedincům citlivým na toto téma, opět místy mrzne smích na rtech ... jinak, ten holomek má ale sakra dobrej vkus, vybírá si pokaždé moc hezké filmové partnerky … jo, a veronica mars v dospělé roli, taky dobrý … ()

Galerie (42)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel převážně na ostrově Bora-Bora ve Francouzské Polynésii. (griph)
  • Scénář napsali představitelé hlavních rolí Vince Vaughn a Jon Favreau proto, aby "normální lidi se všedními problémy přenesli do výjimečného prostředí". (vendy63)
  • Vernon Vaughan, který hrál otce Vince Vaughana (Dave), je jeho otcem i ve skutečnosti. (sir-dave)

Reklama

Reklama