Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkouška věrnosti, která se promění v noční můru. Komorní mysteriózní drama představuje Catherine a Davida, na první pohled perfektní pár; ona je lékařka, on profesor. Šťastná dvojice, která má talentovaného dospívajícího chlapce Michaela, vede zdánlivě idylický život. Ale když David zmešká let a synovu narozeninovou oslavu, Catherininy dlouho hlodající pochybnosti vyjdou na povrch. S podezřením na nevěru se rozhodne, že najme profesionálku jménem Chloe, aby svedla jejího manžela. Catherine začne postupně usměrňovat střetnutí milenky a Davida, přičemž Chloe má za úkol podávat zprávy – popisy jsou ale čím dál tím živější a schůzky čím dál tím častější… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příběh je to výborný, postavy jsou skvěle napsané a hlavně výborně zahrané( výborná Amanda Seyfried). Přesto mě to ale neoslovilo tak, jak jsem čekal. Emocionálně mi to totiž přišlo dosti ploché a i přesto, že některé scény byly vážně strhující, tak jsem se filmu ani postavám přes veškerou snahu nedostal pod kůži. Navíc to nijak zvlášť, ani přes svojí krátkou stopáž, neuteče a chvilkama už jsem docela nudil. I tak tomu ale jisté kvality neodpírám a Egoyan se Pravd nebo lží hodně zlepšil. Jenom se mi to holt netrefilo do noty.70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle opravdu nic extra neni. Nekolikrat jiz videnej pribeh o podezreni s nevery a najmuti zensky, ktera ma manzela svest. Vetsinu casu se tak Neeson tvari jak sympatak a bali kazdou zenskou na potkani, Moore se neustale trapi a vypada uz fakt silne jete a Seyfried se tvari sexy. Ke konci se sice Atom pokusil o nekolik zvratu, ale ty se vcelku lehce dali cekat. Nastesti ale i kdyz film neprinasi nic extra, ani neni vylozene spatnej. Docela solidne natoceny, dej nikde nedrhne a herci hrajou slusne. Takze lepsi 3*. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ac se reziser jmenuje Atom, fyzika mu moc nejde :) Nebo jake kolik pocitani, protoze tady to cele prekalkulovat. Jooo, obsazeni se mu povedlo, jak Amanda tak Julianne jsou sexy girls a Liam je sympaťák. Ale ty dialogy, ty scénky, ten průběh je od normáního života vzálen na smětelné míle daleko. Čím vic filmu vzníká, tím víc upouštějí od reality a spadají do nahoněných blábolů. Komorní, to ano, ale zbytečně pomalé temo. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se těšila už dávno před tím, než jsem zjistila, že půjde na MFF v Karlových Varech. Nabízel totiž mix všech aspektů, které má (zvrhlá?) duše tolik miluje. Charismatický chlap (Liam Neeson) + krásné vizuální zpracování + sexuální náboj podepřený neznámou ženou + drama = světová láska? Možná někdy jindy. To by totiž výborný rozjezd (manžel nepřizná, že zašel na skleničku se svou studentkou, tak se manželka rozhodne provést na něm test "odolnosti" vůči nevěře), nesměl vyústit v tu nejšílenější, konspirativní báchorku všech dob, kde se hlavní hrdinka rozhodne vyspat snad se všemi postavami ve filmu a který končí jedním z nejodpornějších, nejnedůvěryhodnějších závěrů, jaké jsem u filmu kdy viděla. Jo, to už je pravděpodobnější, že Johna F. Kennedyho zastřelili mimozešťani během svého putování na Merkur (a jeho bratra Roberta na cestě zpáteční). Je skutečně urážející, když během prvních 15 minut vymyslím tu nejblbější cestu, kterou by se mohl příběh ubírat, a film ji nakonec naplní na 100%. Jediné, co si tak z Chloe odnáším, je vidina zmařeného námětu, který to mohl někam dotáhnout, a zjištění, že nikdy není lepší najímat pro manžela prostitutku. To, že se s ní vyspí, je totiž nakonec to nejmenší. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Tento nijak originální téměř až béčkový námět drží v nadprůměru výborné zpracování a v druhé řadě ustřední trojka Moore, Neeson a Seyfried, kteří jsou zde všichni tři dokonalí k tomu všemu příjemné melodie, která provází po celý film. Celkově bych to shrnul jako kvalitně natočený a zahraný film ze slabším příběhem. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (10)

  • Po pádu z kola je Chloe (Amanda Seyfried) ošetřováno poraněné koleno. Ve skutečnosti však na koleno neupadne. (syphonn)
  • Natáčení trvalo 37 dní a probíhalo v Torontu. (Chloe..)

Reklama

Reklama