Reklama

Reklama

Kirk (Jay Baruchel) je obyčejný kluk, ale s neobyčejným štěstím. Při své práci v letištní ochrance se seznámí až s hříšně krásnou Molly (Alice Eve), která světe div se, do něj zamiluje. Okamžitě si získá nejen Kirka, ale všechny jeho přátele, rodinu a bývalou přítelkyni. Vztah mezi atraktivní Molly a průměrným Kirkem však současně budí údiv i pochybnosti u ostatních a časem se projeví také u Kirka. I on si totiž uvědomí, že mezi ním a Molly je velký rozdíl a ona je úplně mimo jeho možnosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (401)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně příjemná a svěží romantická komedie, kde je největším kladem chemie hlavního páru. Mezi Baruchelem a Alicí Eve to fakt funguje a jejich role jsou výborně napsané, sympatické a člověk jim fandí. Navíc, on tentokrát není ten trapnej looser, který chce sbalit tu největší kočku a ona ho nechce. Tentokrát to zkouší spíš ona na něj a on se jenom nestačí divit. To mi přišlo oproti ostatní romanťárnám podobnýho ranku docela osvěžující. Vedlejší postavy jsou fajn, citace z Disneyeho filmů potěší a humor je až na jednu scénu velice vkusný a vtipný. Navíc to rychle uteče a já se k filmu klidně ještě aspoň jednou rád vrátím. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Dám za 4, ale je to o prsa vietnamský sprinterky (otřepaná fráze), a to především za úvodní 3/4, protože ten konec šel do kopru. Baruchel je mudl jak vyšitej, Alice Eve ozařuje každý záběr, a tak je to zkrátka zábava, která v rámci žánru lehce přesahuje průměr. Jak říkám, kdyby líp vyřešili finále, o 4* by nebylo pochyb. PS: Byl jsem krapet překvapen, že ačkoliv je Jay Kanaďan, hokejku drží v ruce jako prase kost. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Přesne proto opovrhuji romantickými komediemi, protože je to všechno na jedno a to samý stupidní brdo... absolutně nechápu proč v každý takovýhle sračce musí být honička na konci aby jí řekl/řekla co kní/kněmu cítí, když si to mužou říct kdykoliv panebože a nikdo neumírá!!! Vtip na nalazen na laďku demence. Sračinčička. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že keď má rom-com dobre napísané hlavné postavy a medzi ich (extrémne sympatickými) predstaviteľmi to správne iskrí, nevšimnete si ani zúfalo stereotypný scenár, ktorý mnoho vedľajších motívov len tak nahodí a trestuhodne zahodí. V podstate ide o sériu skečov, z ktorých niektoré sú vydarené menej ("jizz in my pants"), tie ostatné sú ale nehorázne zábavné (rozlúčkový prejav v lietadle a to, čo nasleduje, je možno najvtipnejšia scéna roku). Uvedomujem si, aký je ten film zle napísaný, ale bavil som sa tak fantasticky, že nemôžem dať nižšie hodnotenie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ten kluk je už na plakátu nepříjemnej jak ostnatej drát v prdeli. Proto docela chápu, že na Alici Eve neměl. Vždyť ta holka je fakt neskutečná. Desítka bez problémů. Snad jí ale to její věčný vychvalování ve filmu nezvedlo ego, protože holky s velkým egem jsou občas to nejhorší, co chlapa může za život potkat. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (7)

  • Jay Baruchel se odmítl ve filmu svléknout, a tak za něj při scéně, kdy se Kirk zbavuje ochlupení a kamera zabírá jeho zadní partie, zaskočil dablér. (Karlos80)
  • Když Kirk (Jay Baruchel) porazí svěho bratra ve střílení na branku, tak se Dylen (Kyle Bornheimer) rozčiluje, že za to mohou jeho boty a vztekle jednu botu zahodí. V dalším zaběru má ale opět obě boty obuté. A když odchází, tak jedna bota zase leží na zemi (SIRborio)
  • Při hokejovém zápase v čase 21:32 je záběr na hrací kostku nad ledem. Jsou zde vidět radující se hráči po vstřeleném gólu a také časomíra, kde běží odečítající čas do konce druhé třetiny. Ve skutečnosti je ale po vstřeleném gólu časomíra vždy zastavena. Čili hráči se radují, jak dlouho chtějí, ale čas stojí. (Marsik)

Související novinky

Prvotřídní First Class?

Prvotřídní First Class?

30.06.2010

Upřímně, zpočátku X-Men: First Class znělo jako vylouhovaný odvar z populární série v balení pro teenagery. To už dávno neplatí. S produkujícím Bryanem Singerem, Matthewem Vaughnem na režijní sesli a… (více)

Reklama

Reklama