Reklama

Reklama

Afro Samurai: Resurrection

(TV film)
  • USA Afro Samurai: Resurrection
Trailer

Hlava Afrova otce je ukradena z hrobu a sám Afro Samuraj (Samuel L. Jackson) je poražen a přichází o svou “pásku číslo 1." Opět musí bojovat proti nepříteli, ale ještě než vyzve svého protivníka a pustí se do boje se svou nejhorší noční můrou, potřebuje znovu získat „pásku číslo 2“... (Suzie05)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Davies182 

všechny recenze uživatele

*2.600th seen movie celebration* Takový ten typ filmů, kdy celou dobu není jasné, jestli je režisér génius anebo na drogách. Kizaki vysílá směrem do divákovy mozkovny natolik bizarní obrazy, že se občas nedá dělat nic jiného, než jen nechápavě kroutit hlavou. A to je prosím Afro Samurai akční anime film. Podobné psycho scénky bych čekal třebas od "Fear and Loathing in Las Vegas: Ressurection", nebo "Trainspooting: Resurrection" :-), ale ne od tohoto akčního výplachu, ve kterém hlavní hrdina pronese méně vět, než Arnie v prvním Terminátorovi. Byl jsem holt překvapen, jen ještě nevím, jestli pozitivně, nebo negativně. Uděluji silné tři hvězdičky s tím, že celovečerní pokračování nadupaného seriálu nedopadlo zdaleka špatně - jen je to prostě občas přitažené za vlasy. Tedy, více než obvykle. A konec... konec ten je naprosto parádní! ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Přesto, že jsou některé aspekty lepší než první seriál a dá se asi mluvit například o propracovanějším příběhu, u mě to ten původní bláznivý drive, který Afro měl tak nějak neudrželo. Původní seriál byl jedna velká neutichající jízda, tady se nám místy dostavili o něco klidnější pasáže. U původního seriálu bylo mrtvých nepočítaně, končetiny létaly vzduchem, krev tekla po hektolitrech, tady to bylo sice také dost ostré, ale mnohem mírnější a s mnohem více roboty, jejich rozsekání není dle mého tak efektivní... Dokonce i ta hudba mi přišla o kousek klidnější. No jo, ale já na to koukám jako na zběsilou akční jízdu a tak i když některé aspekty byly lepší v tom pro mě hlavním to šlo o kousek dolů. Ale pořád nadprůměr, i když tady jen 7,2/10. ()

Reklama

Jango_Fett 

všechny recenze uživatele

Velice kvalitní podívaná, která navazuje na události z prvního dílu avšak jeho kvalit nedosahuje. Dle mého názoru například konec postrádá gradaci která byla v původním Afrovi - na místo souboje s finálním bossem tu máme pouze zpomalený záběr a zbělení obrazu. Navíc mi některé postavy přišli násilně vecpané, například Jinnova sestra, o které v prvním díle není ani zmínka (smrdí to nastavovanou kaší). Na druhou stranu mi tu Ninja Ninja nepřišel už tak otravný a občas byl i zábavný :). ()

gpx 

všechny recenze uživatele

Urcite jeden z nejlepsich akcnich animaku, ktery jsem doposud videl. Jen dabing Afrovo sparinga mi trochu vadil - konkretne u teto postavy me Samuel L. Jackson trochu vytrhalval z deje a vracel zpatky do reality. Jak zacal drmolit tim pistivym hlasem, objevil se mi pred oblicejem proste vzdycky jeho xicht... asi by to chtelo hlas nekoho min provarenyho. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Prekonať Afro Samurai sa len tak ľahko nedá a tento film je iba toho dôkazom. Animácia je opäť výborná, ale miesto hustej akcie, ktorú mi nepretržite podsúvali v originálnom seriáli opadla. Afrovi sa už moc nechce bojovať, zato všetkým ostatným hej. Takže som sa len pozeral na plno cyborgov a prsia Sio, a sem-tam nejaký ten súboj. Avšak súboje oproti seriálu sa mi zdali byť mierne odfláknuté. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Hudbu znovu vytvořil RZA. (Kryton)

Reklama

Reklama