Reklama

Reklama

VOD (1)

Conrad je dospělé dítě. Když mu bylo jedenáct let, rodiče se sbalili a odjeli na dvacet let do Paříže, zatímco starosti o Conrada nechali na personálu luxusního newyorského hotelu. Teď je Conradovi přes třicet a jeho život je plný známostí na jednu noc, alkoholu a fl ámování. Tomu je ale konec, když se jeho rodiče rozvedou a pravidelný přísun peněz skončí. Conrad se stěhuje ke svému nejlepšímu příteli Dylanovi a brzy se zamiluje do Beatrice. Jenže dívka jeho snů chodí právě s Dylanem. Podaří se mu získat pravou lásku a zároveň udržet přátelství? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

nash. 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, aby se mi důležité postavy příběhu zdály tak nezajímavé a nesympatické, že je mi jejich osud ukradený. Tady se to stalo. Možná tomu napomohla i utahaná nuda, která z příběhu nedokázala vykřesat jediný opravdu záživný moment. A to přesto, že nechybí nápady, občas špetka humoru či vydařený dialog, a je vidět také snaha o promyšlenou práci s obrazem i téměř neustálý dialog příběhu a filmového vyprávění s literaturou, ať už konkrétními díly nebo románovými pravidly. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takové hezké propršené odpoledne... To je tento snímek. Na tuto dobu je taky určen. Krásný odpočinek. Bez nějakých extra překvapení. Ovšem vtipný. Neokoukaní a příjemní herci. Zajímavé charaktery, které jsou striktně vymezeny, takže vás nečekají nějaké veliké zvraty a vy s nimi lehce proplouváte těmi 90 minutami. Přiléhající soundtrack. Místy nečekaně důvtipné detaily a myšlenky. Milé 3*. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně lehce proplouvá životem, je mu čtyřicet, rodiče ho dotují, užívá si večírků, návštěv galerií, koncertů a dámské společnosti. Nemusel se starat o nic z reálného života. Teď tenhle narcista, těžký alergik a příšerný spisovatel dojel, respektive ho rodina odstřihla. A jeho život je ve skutečnosti zoufale prázdný. A pro diváka je tahle půldruhá hodinka docela zbytečná. Tvůrci na malém prostoru netuší, co vlastně chtějí vyprávět. Pár slušných momentů nakonec vysvitne, ale ve výsledku tu máme sice vznešeně (sofistikovaně) se tvářící látku, ale uvnitř utahanou, nudnou a nijak přínosnou. Woody Allenem bych se tu neoháněl, ten je povětšinou sázkou na jistotu v podobě precizně napsaných dialogů a mile absurdních situací, Glanzovo dítko se jen plácá okolo poloprázdných ambicí. Jason Bateman nestrhne, zájem o jeho postavu chybí, Olivia Wilde už poněkolikáté selhala v čichu na kvalitní role (stejně jako v případě kousků Lidé jako my, Kovbojové a vetřelci, On the Inside nebo Kouzelníci). S takovou jí budeme brát skutečně jen jako tu s úžasnýma očima. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Způsob vyprávění je zajímavý, snaží se aplikovat postupy psaného románu na hraný film. Míra stylizace, doprovodné komentáře i celkové výtvarné pojetí svědčí o tom, že tenhle film si někdo vymodlil a dal si s ním náramnou práci. Co je to ale platné, když je hlavní hrdina neslaný nemastný a jeho týdenní dobrodružství je povrchní a nezáživné? ______ Scénář je odbytý a zbytečný, neustálé porovnávání toho, co vidíme na plátně, s díly světové literatury (včetně jmen hlavních postav, když on se jmenuje Valmont, přítelkyně Beatrice a přítel Dylan..atd.) vyznívá nejenom otravně, ale kvůli marnosti snímku i směšně. P. S. Olivia Wilde zde nosí krásné modely. /5. 2. 15./ ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

"It was at that moment Conrad realized he was going to see her naked." --- She was a hopeless romantic and he was romantically hopeless... a tak bylo zaděláno na nenuceně vtipnou, decentně allenovskou baladu s nezvykle výraznym, avšak dostatečně zábavnym vypravěčem v zádech. Olivia Wilde asi nikdy nebyla svůdnější než tady - kilogramy řasenky holt udělaly svý. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New York City (New York, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama