Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (více)
Trailer 1

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand! (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (307)

Lukyn007 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování o Dračím bojovníkovi se nese ve stejném duchu jako předchozí filmy. Se všemi klady i zápory. Komické vyobrazení záporáka i akčních scén škatulkují nové dobrodružství k průměrným animákům, ale sonda do Poovy duše nakonec balanc mezi ryze dětským a dospělým snímkem udržela. Jako závěr trilogie bych to bral všemi deseti, třebaže je to nejslabší díl. 65% ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Prožitek z tohoto filmu je tím lepší, čím více v sobě dokážete probudit dítě. Takže.... Týýýý vado! Zvířátkáááá!!!! Knedlíčky! Kopání do koulí! Brnění, blinkání. Jůůůů... BUM! BUM! BÁC! Pak letěla obří hora a TŘÍSK!!! Fííí-hááá, a pak se tam mlátili. A pak kouleli! A pak - to bys nevěřil - se mlátili objímáním. A.... chci umět Kung Fu!!!! Hned!!! --- Jeden ztřeštěný nápad za druhým. Docela charismatický záporák. Na druhou stranu ne příliš kvalitní příběh, který byl vystavěn primárně pro dané gagy. Co z toho máme? Velice pohodovou a animačně perfekcionistickou podívanou, která má svůj vlastní vizuál s asijskou atmosférou. Takže není to dokonalé, ale já se bavil. 75% ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobré završení trilogie o dračím bojovníkovy. Kung fu Pandu mám rád, jelikož se mi nezprotivila jako Shrek, Madagaskar a další ždímané animáky. Nejvíce jí v tomto důsledku ublížil televizní seriál. Kung fu Panda 3 je velmi povedený animák, který opět si jede svoje. Od perfektně nasnímaných soubojů, kterým nechybí osudovost a epické momenty, perfektní 2D flashbacky, až po fajn humor, jenž neomrzí. Je to sice nastavovaná kaše, ale i tak si díky ní uvědomíte, jak moc je postava Poa a zbytku, sympatická, že jím leccos odpustíte a budete se bavit. A i samotný příběh si je toho vědomí a proto nám dává to co chceme vidět. Některé momenty jsou trochu zbytečně dlouhé a nebo neustále opakují stejný vtip dokola a dokola. Potěšil nový záporák, velmi zajímavý konec a Po senior. Kung fu Panda 3 je příjemný třetí díl o dračím bojovníkovy, který přesně nabídne to na co jsme zvyklí a kupodivu to stačí, a kdo chce více musí ke konkurenci. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Moudrost čínských mudrců, knedlíčky, pandy, kudlanka, humor, svižné tempo, hlášky. Stále to tam je. A stále to u mě funguje na výbornou i když to není tak dobré jako dvojka, a tak originální jako jednička. I tak je to akčnější než Velká čínská zeď, svižnější a zábavnější než většina animáků v přilehlém i vzdáleném okolí a navíc až po okraj naplněné tím dokonale romantizujícím pohledem na Čínu, její tradice i historii. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Rozhodně není zvykem, aby i třetí díl jakékoliv filmové série držel kvalitativně nastavenou laťku prvního dílu. Třetí drobrodružství Poa je v podstatě pořád stejně zábavné jako předchozí dva filmy, ikdyž oproti jiným animákům je přeci jen trochu znát, že pořád cílí o něco více na dětské publikum než na to dospělejší. I přesto bych byl rád, kdybych se za nějakou tu dobu mohl s touto nesourodou zvířecí bandou opět potkat ve čtvrtém pokračování. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Když se Po setká na konci s nefritovými bojovníky, zmíní se, že všichni zezelenali až na kundlanku, která byla zelená ještě před proměnou. Zmiji, která byla také zelená ještě před uvězněním, už nezmínil. (Agressor69)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)

Související novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (více)

Reklama

Reklama