Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brendan Young a Darryl Jennings vyráží spolu se skupinou školních přátel na výlet k jezeru Arrowhead. Chtějí tam oslavit narozeniny své kamarádky. Když dorazí na místo, zjistí, že se za nevyjasněných okolností začínají jeden po druhém ztrácet. (LIVINGDEAD)

Recenze (44)

Martin_W odpad!

všechny recenze uživatele

Nekvalitní sračka, která působí naprosto vtipně, ne však hororově. Celé jsem to prozíval a musel jsem dokoukat až dnes na počítači, protože jsem u toho usnul. Díky "kvalitnímu" obrazu a scénám ve tmě jsem vlastně pořádně ani neviděl, kdo ten vrah je. No a konec ? Ten jak by vypadnul ze Scoobyho Doo. Už jsem jen čekal kdy vrah prohlásí: "Nebýt těhle negrů, určitě by se mi to podařilo". 5% ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Tady platí 2 naprosto jednuduché rovnice. Černí = hrdinové. Bílí = oběti, hlupáci, vrazi, zabedněnci a slaboši. Navíc, pokud Vám vadí nelogické chování postav v hororech, tak se Chatě smrti obloukem vyhněte, protože tvůrci to dohnali do naprostého absurdna. Dál se tady vykrádají známé horory jako na běžícím pásu: snové sekvence s blonďatou holčičkou v bílém, která zpívá strašidelnou říkanku jako by byly vystřižené z Noční můry v Elm street, hudba zase těžce kopíruje Halloween... A když už jsme u té hudby, nemůžu si pomoct, ale Hip-hop se prostě k hororu absolutně nehodí. Násilné scény jsou tu jen na efekt a naprosto se míjejí účinkem. Normálně bych u scény s trháním zubů nebo nehtů opravdu trpěl, tady mě to z dřímoty neprobudilo. A ještě by mě zajímalo, kterýho blba napadlo tuhle kravinu natáhnout na 100 minut... ()

Reklama

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Kontroverzný hudobný producent, manažér R & B interpretov a rádobyrežisér Chris Stokes tentokrát dostal chuť prezentovať sa prostredníctvom hororového žánru. Stokes však mimo iného zlyhal najmä ako scenárista, chovanie ústredných postáv a celý dej Somebody Help Me sú totiž tak hlúpe, že to pôsobí imbecilne aj v rámci nenáročných kritérií nízkoropočtového hororového marastu. Aby som však iba nekritizoval, občasné "hosteloidné" mučeníčko celkom ušlo a pobavila ma aj scéna v ktorej, ochotný ujo zastal a doslova nanútil odvoz dvom mladým Afroameričanom s gangsterským výzorom, kapucňami na hlavách a baseballovými palicami v rukách, ktorí si mašírovali nočnou cestou v zapadákove... tým dvom černochom to neprišlo moc podozrivé, zrejme si domnievali, že vyzerajú ako slušní stopári, ktorým dobrosrdečný vidiecky vodič proste za žiadnych okolností neodolá :) ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Duchárina skombinovaná s exploitation. Prečo nie? Duch šialeného doktora začne v domčeku uprostred lesov likvidovať jedného bezbranného teenagera po druhom. Koho chytí, toho zavrie do klietky a neskôr im postupne odrezáva časti tela (ucho, jazyk, oko...). Malo to atmosféru, bolo to celkom napínavé, naháňačiek je tiež dostatok, takže ako horor je to OK. Nie je tu však nič originálneho, všetko sa už dalo vidieť niekde inde. Na jedno pozretie to ujde. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dost nudný a roztahaný horor. Neboly slasher s nadpřirozenýma prvkama trpý šíleně moc nedostatky, třeba na absenci zajímavého vraha, to proč vraždí, a způsobem jak vraždí je dost smutné. A ani herci hrající oběti na tom nejsou moc dobře, hlavní hrdina je strašně směšnej stejně tak jako jeho kamarádi, navíc postavy jsou tak strašně blbí až to bolí. Nicméně začátek celkem ušel a diváka nalákal ale to je vše. Žádné gore, vraždy jsou off-screen a atmosféra je nulová, a při tom ta chatka vypadala nadějně, bohužel z tohohle moc radost nemám, původně jsem chtěl jít i do dvojky ale raději ne. Zatím. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v lalifornském Twin Peaks. (Terva)

Reklama

Reklama