Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film přibližuje životy tří mužů, pracujících v jedné majoritní obchodní společnosti. Životy se jim náhle obrátí vzhůru nohama, když na společnost dolehne ekonomická krize a rázem zbankrotuje. Teprve teď si pomalu uvědomují, jak dobře si žili. V hlavních rolích se objeví Ben Affleck, Kevin Costner a Tommy Lee Jones. (F.Sucre)

Videa (3)

Trailer

Recenze (125)

kareen 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od některých uživatelů nemíním hodnotit film po ideologické stránce, ale čistě podle svých kvalit a z tohoto pohledu mi z toho vychází celkem zajímavé drama s tématem v dnešní době více než aktuálním. Jen škoda některých zjednodušených klišé, třeba charakteristika vlastníka velké společnosti jako hamižného hovada bez svědomí a na druhé straně poctivého stavebníka, co pracuje sám přesčas o víkendu zadarmo, aby mohl zaplatit své zaměstance a pod. Tommy Lee Jones a Chris Cooper jsou standartně dobří a co se týká Bena Afflecka herce, ten na rozdíl od Bena Afflecka režiséra nikdy nebude podávat oscarové výkony, ale jak tvrdí jeho přátelé a známí, je to moc sympatický a milý člověk, čemuž já věřím, protože to z něj vyzařuje i v jeho filmech, takže se nemohu ubránit abych jeho postavám alespoň trochu nefandila. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Akože "social friendly" film, ktorý môže vzniknúť len v USA! Film o kríze a dôsledkoch na zamestnancov - fajn. Ale ten spôsob akým je táto problematika podaná je jemne stupídny (prím hrá hlavná postava a jej trable po prepustení, "brilantne" zahraná Benom Affleckom). Slabé **, vďaka aspoň za T.L. Jonesa... ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nápad a zápletka je tak na tři a půl hvězdy, provedení tak na jednu. Rozhodně se shodnu s mnoha uživateli, že se nechci vcítit do role zkrachovalého vedoucího divize jehož životní prohra znamená prodat porše, x-box a nechodit na golf. Myslím, že kdyby se tvůrci zaměřili spíše na lidi úplně vespod řetězce, mohli vyprávět mnohem dramatičtější příběh a variabilita by byla větší. Zaměření na pohlaváry mě osobně nesedí, přestože zahráno to bylo slušně. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Ben Affleck přijde o roční plat 120k dolarů, a protože si nabral vysoké půjčky a je zvyklý na vysokou životní úroveň... má problém. I tak dál chodí na golf, nadává sociálním pracovnicím, peskuje manželku za šetření a prací od šváry pohrdá. Kdo má s takovou postavou sympatizovat, když právě to je hlavním motivem filmu. Jakákoliv vedlejší postava by byla pro snímek patrně zajímavější. A že je tam kvalitních jmen habaděj. Na druhou stranu je to zaměřením tématu originální film a zbytek herců je velmi koukatelný. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Veľmi prikrášlený príbeh - a to až tak, že robí film neuveriteľným, ba niekedy až smiešnym. SPOILER! Verím tomu, že podaktorí manažéri nevidia v súkromnom živote do budúcnosti viac ako mesiac (čo sa týka ich finančného zabezpečenia), no na druhej strane predávať už po troch mesiacoch nezamestnanosti auto, bordel z garáže a Xbox, hlavne že mi zostane dom za viac ako 800 tisíc dolárov, na splácanie ktorého už mi za ďalší mesiac dva stačí robiť aj tesára??? ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Massachusetts. (MikaelSVK)
  • V USA chtěli diváci při cvičných projekcích zařadit film do kategorie "horory". (Devitka)

Související novinky

Tanec s piráty

Tanec s piráty

20.03.2009

Kevin Costner se chystá opět režírovat. A protože jeho Krajina střelců byla ukázkou víc jak solidní řemeslné práce, není důvod jeho nový film nevyhlížet se zájmem. Obzvlášť, když mu scénář pomáhal… (více)

Reklama

Reklama