Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu to malé hodnocení, mě se ten film docela dost líbil. Ano je to obyčejná romantická komedie o které už od začátku víte jak to dopadne, no a? Mě to teda tady rozhodně nevadilo, film rychle utíkal a já jsem se dost dobře bavila. Asi mám pro tenhle film slabost nebo co, ale tak malé hodnocení si to teda rozhodně nezaslouží, viděla jsem mnohem horší filmy podobného typu, které tu měli větší hodnocení, 4* ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Grant i Parkerová jsou už hodně provaření, hrají stou variaci na jeden profil a dohromady jim to moc neštymuje - chemie nulová, ale abych byl upřímný, čekal jsem to celé ještě o třídu horší. Překvapivě nikde se ve filmu nevyskytuje americky oblíbený fekální humor, a že příležitostí snímek pro podobné řádění skýtá požehnaně (Parkertová se třeba učí podojit krávu a ta ji ani neposere, ani nepostříká, nikdo tu dokonce neblije ani nešlápne do kravince a nic smradlavého si nikdo nemaže po těle). Věčné Grantovo brebentění a slovní pohotovost má i své jisté zábavné momenty a zmíněná neexplicitní civilnost má pořád váhu, příběh je ale od začátku fádní, hrdinům vzájemný vztah nevěříte ani na sekundu a to rozuzlení je jednoznačně zbrklý výsměch, který bych ještě tak čekal v 36. epizodě seriálu WALKER, TEXAS RANGER, v žádném případě ale ne v komedii za bezmála 60 USD mega (bože, co na tom bylo tak drahé???). II Scénář: Marc Lawrence. Hudba: Theodore Shapiro. 45% ()

Reklama

Ellesime 

všechny recenze uživatele

Ne, ne, ne, ne, takto to fungovat nebude. Začíná to už obsazením. Jako SJP mám ráda, ale pouze jako Carrie, jinak je teda docela hrozná, Hugh se sice snažil, ale když k sobě nemá pořádnou partnerku, tak se může snažit sebevíc, a ničemu to nepomůže. Ostatní postavy mohly být výbrány taky lépe. Děj byl taaak nudný, musela jsem si to dát nadvakrát, 103 minut v kuse bych nevydržela. Vtipy žádné, romantika žádná, akce žádná, co to vůbec bylo za film. Ach jo, a přitom námět vypadal tak slibně. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Od dua Lawrence - Grant se mi líbil film Hudbu složil, slova napsal takže jsem se na Morganovi docela těšil a doufal jsem, že na tenhle povedený film navážou. Boužel se tak nestalo a Morganovi se zařadí boužel do dlouhé řady stupidních romantických komedií. Hugh Grant předvedl docela standartní herecký výkon za to Sarah Jessica Parker by mohla hrát třeba ve VéKáVéčkách. Vtipných scének boužel velmi málo a příběh je až moc průhledný a doslova dementní. Což jsem sice čekal, ale doufal jsem, že se sem tam zasměju. 2* za solidní lokace a Granta. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Je načase zavést program ochrany publika a odstřel škodné v žánru romcom. Jak průzračná synopse : vesničani jsou zaostalí balíci s koněm, koltem a kloboukem, Newyorčani od civilizace odtržené, zdegenerované slečinky a ústřední duo má na mušce nájemný assasin, takže se velkoměstská fauna vypustí na divoký Západ. Zabít by si teda zasloužili, za neurotické slepičení (ona), za toporné slabošské pitvoření (on) a zápornou chemii (oba) P.S. Mám ráda SJP v Sexu, Hugha v Notting Hillu i Love Actually, od Lawrence se mi líbilo Hudbu složil, slova napsal a stereotypy New York- venkov mě bavily třeba ve Sweet Home Alabama. Už zříte, jak šílený film to musí být? 3/10 (simultanni projekce) P.S. Souhlas se Sofií, medvěd vede. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)
  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Dej filmu sa odohráva v mestečku Ray, štát Wyoming. V skutočnosti takéto mesto neexistuje. Paradoxom je, že sa natáčalo v mestečku Roy, Nové Mexiko. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama