Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kouzelná školka je cyklickým a inspirativním pořadem pro děti předškolního věku. Důraz je zde kladen na jemnost, „hladivost“ a především srozumitelnost nejmenším divákům (3-6 let). Jeho posláním je děti zaujmout, navázat s nimi dialog, povídat si o světě, který vidí kolem sebe, seznamovat je se základními etickými hodnotami a přitom jim nebrat dětství a pomocí her a „hraní si“ v nich rozvíjet jejich fantazii. Pořad je doplněn dvěma až třemi pohádkami a snahou je, aby jedna byla zahraniční provenience a druhá z tradiční české školy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (169)

TruthPreveal 

všechny recenze uživatele

Pořad určený pro děti předškolního věku tu budou hodnotit dospělí lidé, to je fakt logika :D. Je jasné, že když vám není 5 let, tak se vám pořad líbit moc nebude a bavit už rozhodně ne. Já jakožto normálně smýšlející člověk (čili ne totální dement) též hodnotím za děti a tak trochu i za mě, neboť jsem na kouzelné školce též vyrůstal a rád na ni stále vzpomínám. :) ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Byly mi tři roky, pak čtyři, pět, šest a já koukal na tento pořad. Mám na něj hezké vzpomínky, tam uzika ve mě vždycky probudí klid a pohodu. Dnes na to samozřejmě už nekoukám, ale v hlavě to stále mám. Jeden z nejlepších pořadů pro děti, který děti jako já fantasticky vychová. ()

Reklama

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Ty pohádky jsou tam dobré, ale jinak mě to nebavilo už jako pětiletého kluka. A vždy když jsem se chtěl dozvědět něco o světě přepnul jsem na nějaký kanál s dokumentárními pořady ..Pro mladší publikum bych volil trochu jiný dětský pořad než kouzelnou školku. .... HODNOCENÍ: 25% (2*) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mě vždycky lezl krkem, jak Františkem, tak moderátory a ani jako malej jsem to nijak extra nezbožnoval. Každopádně jsem za něj hrozně rád, protože je to jediný, u čeho můj pětiletej hyperaktivní brácha vydrrží. Tudíž celá rodina je ráda za trochu oddychu, alespoň na tu půlhodinu, a proto taky dávám ty 2*.. :D ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu,že je to pořad pro děti a nejsem cílová skupina,ale takhle ne. Moderátoři jsou příšerní a neskutečně přehrávají a celkově mě příjdou,že mají inteligenci slepičího exkrementu. Navíc pokud se budu chtít podívat na pohádku pustím si Nickelodeon nebo Disney Channel tam vydržím cca 3 minuty reklam a nemusím poslouchat tady nějaké žvásty. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (11)

  • Postavu Františka namlouval v letech 1999–2001 Ota Jirák. V období 2001 – 17. březen 2020 a 25. květen 2020 – 11. září 2020 namlouval Františka Tomáš Juřička a v období 23. března 2020 – 15. května 2020 a od 21. září 2020 Pavel Tesař. (TomasSlach)
  • Michal Nesvadba používá speciální pásky, mají méně lepidla a obsah v krabici by neudržely. Spotřeba pásek za měsíc je několik kilometrů. (TomasSlach)
  • V roce 2007 byl zvažován návrat babičky do Kouzelné školky. Role babičky byla nabízena Ivě Janžurové, která nakonec roli odmítla. Nakonec do role babičky byla obsazena Jana Hlaváčová. (TomasSlach)

Reklama

Reklama