Reklama

Reklama

Jane Adlerová má tři dospělé děti, prosperující pekařství a přátelský vztah s bývalým manželem Jakem, kterému už odpustila, že ji před deseti lety podváděl s mladší ženou, se kterou se pak oženil. U příležitosti synovy promoce si ex-manželé spolu vyjdou na nevinnou večeři, která se po konzumaci většího množství vína a vzpomínkách na společné soužití změnila na vášnivý sex. Když Jane vystřízliví, uvědomí si jednu úžasnou věc. Právě se svým ex-manželem podvedla tu, s kterou jí byl nevěrný, když ještě byli manželé. O Jane má také zájem bytový architekt Adam, který pro ni navrhuje kuchyň. Protože ve válce a v lásce neplatí žádná pravidla, oba muži se rozhodnou o dámu svého srdce bojovat až do posledního dechu. To vyvolá řadu nečekaných situací, v nichž se ukáže, že ani pokročilejší věk neubírá nic na pošetilosti zamilovaných. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (475)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Ackoli je tahle zapletka uz notne okoukana, v podani Meryl a Aleca me proste neskutecne bavila! Oba jsou vic nez skveli a navic jim to dohromady moc slusi a proste ladi. Klobouk dolu za takovou volbu! Myslim, ze jim i smele sekunduje Steve Martin. Ackoli nam taky dost zestarnul (a asi prosel plastikou ci co), herecky um ma proste v krvi. Jedine, co me vytacelo, byl pristup deti... klasicky americky pohled na svet, kdy se vsechno toci jen podle deticek a jejich rozmaru, brrrr. Rodice snad maji pravo na svuj zivot, i kdyz maji deti, ne? Ale celkove hezka ctyrka. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi příjemná romantická komedie, kde se nám to pořád komplikuje a komplikuje:-)) Chvilku s tím milencem, chvíli s druhým, pak s oběma atd. atd..:-) Miluju, když se to ve filmu pořád a pořád obrací a mění. Tak jak jsem viděl nedávno film milenci, tam se to taky pořád točilo a obracelo....Víc takových komedií.... 80% ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvapení... Je vidět že Nancy Meyersová není žádná mladá koza, která zobrazuje muže jen jako nepotřebné karikatury živočichů, které se chovají naprosto idiotsky... Už za to má u mě obrovské plus.... To další je za to, že obsadila Steva Martina do takové role, aby si napravil reputaci po příšernostech typu Dvanáct do tuctu nebo nedej bože Růžový panter... Steve Martin tady exceluje v roli jeho nátuře blízské, resp. v takové roli, jaké v jeho podání milujeme, na které jsme zvyklí... A i dále jsou tu jen a jen samé plusy... Meryl Streepová, Alec Baldwin, ne-až tak-americký-happy-end, a v neposlední řadě překvapivý a překvapivě sympatický John Krasinski... S tímto hercem jsem až doposud zkušenosti neměl a mile mě překvapilo jak jeho herectví, tak role, která pro něho byla napsaná.... Zeť hlavní hrdinky Harley je jednou z vůbec nejsympatičtějších postav v celém filmu... Vážně nevím co v rámci žánru filmu vytknout, snad až na trošku pomalejší rozjezd, kdy doslova čekáte na vtip... Ovšem v rámci vyrovnání nepříznivého hodnocení dám o jednu hvězdičku navíc... ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Tento film som mala veľmi dlho vo filmotéke, ale nakoniec som ho vymazala. Asi preto, že Baldwina neznášam. Nakoľko od nového roku som nebola schopná zapnúť iné médium ako TV, tak som odkázaná na ich vysielanie :-) a film som si pozrela. Človek od Meyers čaká niečo lepšie, lebo Nancy si nás totiž rozmaznala. Niektoré scény výborné, Meryl neskutočná herečka plus veľká sympaťáčka ... a ešte Krasinski to trošku zachraňoval. V konečnom dôsledku film celkom v pohode, ale neodpustím si : dabing ich syna, tak to bol totálny grc. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Is it complicated? Kdepak.. Předpokládal jsem, že Meryl bude samostatná silná osobnost, o jejíž přízeň se bude ucházet dotěrný, slabošský ex-manžel spolu s nějakým citlivým ťulpasem a konec vyšumí do ztracena. A taky že jo.. Ve snobském kabátě oděná romantická komedie se suchopárnými dialogy, prázdnými řečmi a absencí svižného vtipu, kde S.Martin s obličejem napnutým jak cirkusové šapitó je ve vážných momentech komičtější, než když má být komický, Baldwin připomíná srstnatého Kromaňonce, co rád papá smažené mamutí řízky na přepáleném oleji a Adlerovic již plnoletí potomci disponují mentalitou dvanáctiletých dětí. Vidět Alecovu klobásu na Skypu, tak jsem doživotně off line.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (18)

  • Obsazování rolí začalo v roce 2008, jednání s Meryl Streep a Alecem Baldwinem začalo v srpnu. Steve Martin se přidal v říjnu. Další herci byli do snímku obsazeni během roku 2009. (jezurka42)
  • Téměř veškeré interiéry byly natáčeny v New Yorku. Tam byl ale v době produkce filmu sníh a teploty okolo nuly. Sluneční svit za okny byl tak přidán až ve studiu, aby nebylo poznat, že natáčení neprobíhalo v Santa Barbaře. V kanceláři Steva Martina (Adam) jsou dokonce zataženy žaluzie, protože se za nimi nachází mrakodrapy. (Ernia)

Reklama

Reklama