Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V nepříliš vzdálené budoucnosti sestrojí lidé roboty TR, kteří jim mají pomáhat a sloužit. Roboti se však vzbouří a otočí zbraně proti svým stvořitelům. Lidstvo je takřka zdecimováno a jedinou nadějí se stává hrstka přeživších.
The Terminators jsou dalším z děl produkční společnosti Asylum, která se tentokrát rozhodla zasadit tvrdý políček McGeho očekávanému trháku Terminator Salvation. (Skejpr)

(více)

Recenze (78)

Crackonosc 

všechny recenze uživatele

Pohodlně se usaďte, uvolněte se, zavřete oči a představte si, co všechno by se mohlo pokazit ve vašem amatérském filmu, kterým byste se snažili parazitovat na slavnějším předobrazu... Víte co? Kašlete na to a pusťte si radši tuhle slátaninu. Všechno co jste si měli představit vám její autoři naservírují v jasných barvách. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Podle mě to patří mezi tu lepší Asylumáckou tvorbu. Dokonale příšerní herci (až na toho šerifa), ultimátní macho terminátor Paul Logan (to mi povězte jaká firma by vyráběla sloužicí roboty na domácnost, jako namusklený bouchače v tílku :), úplně absurdní zápletka a naprosto zcestné dialogy. Ke konci se dokonce dočkáme mega robota s laserem v očích a přestože je stejně levej jako všichni před ním, potěší u srdce a pohladí na duši. Prostě tenhle film má šťávu a Paul Logan rules. ()

Reklama

matiisek 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení som nečakal žiadny zázrak ale ono sa to celkom dalo pozerať! Fakt som bol pripravený na to najhoršie... zbytočne. Len 2 veci mi vadili - Jeremy London a Paul Logan alias Terminátor, ich by som nahradil za niekoho iného inak všetko bolo v poriadku. Najviac som sa zabával na Loganovi, tá jeho chôdza alá RoboCop nemala chybu + ksichty čo hádzal keď sa chystal na strelbu. Každopádne to pridalo na mojom hodnotení, aj keď tvorcovia filmu asi nemali v pláne rozosmiať divákov. 53% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Odpad z nějakého mnou neznámého důvodu nemůžu dát, i přesto, že se jedná o prachsprostou vykradačku a film sám o sobě je pěkně mizerný, dialogy stupidní, herci taktéž o efektech radši ani nepsat. Ale kupodivu se mě podařilo film shlédnout celý, možná to bude ten pravý důvod, nutkání dodívat se do konce na tu ohyzdnost. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

No blbost jak vyšitá! Proč někdo neustále se snaží udělat nějaký terminátorský film, když vůbec neví o čem to je. Akorát to kazí. Terminátoři ve vesmíru, to už je opravdu moc. U příběhů Sáry Connorové, jsem ještě jakž takž přimhouřil obě oči. Ale pokud blbost kvete, tak jsou první poupata. Tohle je ale hotový květ blbosti. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Ke konci filmu, kdy je vypuštěn velký terminátor, který ubírá ostatním energii, můžeme vidět závažnou chybu. Dívka projde kolem jednoho z terminátorů a schovává se za kovovou desku, za okamžik je na dívku záběr zepředu, a terminátor, který měl být za ní, už tam není. (Claude Speed)
  • Když najde Bronson (Dustin Harnish) Lauru (Krystle Connor), která vypadla z dodávky, tak ji vezme do náručí a utíká pryč. V dalším záběru ji ale má přehozenou přes rameno. (Duoscop)

Reklama

Reklama