Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá přírodo zase... 8-o . . . To by mě tedy opět jednou zajímala výše honorářů, vyplácených pražským čudlákům a celebřiťkám za účast na téhle marné a zcela zbytečné kravině, schovávající se za zájmem o ty nevinné němé tváře... :-/ . . . A co má co takový pořad dělat navíc ještě v repríze na >menšinovém< kanále >televize veřejné služby< ??? . . . Jen další dojná kráva na peníze ze zdrojů ČT. Nu, taky vlastně zviřátko, že... :-(( . . . Jedna hvězdička tedy jen za ty nepůvodní dokumentární záběry "zázraků přírody"...! - - - P.S. Ano, třeba taková BBC vynakládá nemalé prostředky na skvělé (!) DOKUMENTÁRNÍ FILMY z oblasti přírody. Zajímavé pro srovnání s tím, na co vynakládá nemalé (!!) prostředky - vynucené (!!!) z peněz >televizních poplatníků< ta česká - pseudoveřejnoprávní! . . . D.m.s.n. je nad slunce jasné, proč tenhle pořad vznikl. A prý, že je krize! Zde se odehrávají hotové ekonomické zázraky! Prasata musejí nejspíš chrochtat blahem... :-[.. - - - P.P.S. A jak vidno z některých zdejších hodnocení a komentářů - televizácký >mrdketing< na ČSFD funguje... Ale divím se, že nikomu z té naší >kultůry< či kulturním >žurnalistům< tohle nedochází a nezaprotestuje. Ovšem na druhou stranu - proč taky, že... Nejspíš se všichni jen třesou, že na ně jednou taky dojde řada a probonzují se k tomu lizu... - - - - - (Poprvé a naposledy se znechucením viděn díl 7.9.2009 na >jiném prostoru< , komentář zde jako osmý - 7.9.2009) ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Zajímavé otázky alespoň se člověk něco přiučí. Některé díly jsou slabší, ale vždy si pořad drží svoji úroveň. Pěkný díl s Radimem Uzlem. Moc pěkné záběry zpomalený čas.. tříštící se sklo padající voda a podobně. Chybí by to, více těchto vzdělávacích pořadů. Pořady stojí peníze, tak radši nakoupí levné filmy a pořady z ameriky a je vymalované. Bohužel na úkor vzdělanosti národa. Škoda, že hrubá zábava má ještě přednost. ()

Reklama

Čtec 

všechny recenze uživatele

Hecnul jsem se a taky si v duchu zasoutěžil. Zjistil jsem, že jsem stejně chytrý jako Šteindler. A oba jsme (o prsa) porazili Maurera. Dostalo se mi po čem jsem toužil - opojného pocitu vítězství. Pročež pořad hodnotím jako úspěšný a jsem navnazen rozdat si to za týden s dalšími celebritami. O vývoji mého skóre vás neopomenu informovat. ()

ajne 

všechny recenze uživatele

Celkové pojetí pořadu není zlé, ale kadence pokusů slabá, a úroveň pokusů je spíš nudná. Žádná šou, kterou člověk u tohoto typu pořadu očekává. A moderátor je odporný nudný slizák. Překvapivě zde i Nova se svým už dávno ukončeným Cleverem deklasuje tento pořad. Ale je jako všechny pořady na ČT, nudné a směrované na důchodce, kteří šou a zajímavý spád nedocení. ()

Vltaava odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto nepochopitelný program - vůbec mi hlava nebere, kdo na to tak může koukat a pro koho je to určeno. A proč to jde v nejlepším televizním čase, to už vůbec nechápu. Za mě absolutní kravina, naprosto hluché a slepé zaplácnutí exkluzivního televizního času. To jako fakt nemůžou dávat něco ke koukání? Promarněné prosředky. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Jakub Prachař v epizodě odvysíláné 1. května 2021 uvedl, že se díky tomuto pořadu společně s Petrem Kolečkem po 25 letech znovu objevili na obrazovce. V roce 1996 se oba dva v pořadu Tykadlo objevili jako tehdejší studenti Gymnázia Jaroslava Seiferta. (TomasSlach)
  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama