Reklama

Reklama

Fish Story

  • Japonsko Fisshu sutōrī (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2012 se směrem k Zemi řítí obrovský meteorit. Zatímco zkáza světa se zdá být neodvratitelná, v jednom obchodu s hudebninami skupinka lidí poslouchá dávno zapomenutou píseň Fish Story. V roce 1975 druhořadá punkrocková kapela nahrává album, které se posléze ukáže být jejím jediným výtvorem; jmenuje se Fish Story. Osudy různých lidí mohou být provázané netušeným řetězcem příčin a následků a i věc, kterou spousta lidí považuje za fiasko, může jednou zachránit svět. Základem úsměvného nezávislého filmu Fish Story je precizní scénář, který divákům postupně představuje roztodivné postavy a bizarní události. Zdánlivě nesouvztažná série anekdotických epizodek se ve velkolepém finále ukáže jako promyšlené vyprávění vystavěné okolo titěrných detailů, které mají dalekosáhlé důsledky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Shit 

všechny recenze uživatele

Na zemi se řítí meteor a vypadá to, že nic nemůže zabránit zkáze lidstva, ale počkat, ještě by tu mělo být 5 hrdinů. Ne tohle fakt neni Armageddon 2 s obživlým Willisem, tohle je japonská genialita, která vypráví tři na první pohled na sobě nezávislý příběhy probíhající během asi 60ti let o tom, co se všechno semlelo, než má na zemi dopadnout meteor. První dva příběhy jsou skvělý a zábavný a hlavně bojovník za spravedlnost je perfektní, třetí a bohužel nejdelší příběh o vzniku písničky už trochu nudí a hlavně proto jdu na 4*, ale díky perfektnímu a geniálnímu vysvětlujícímu konci se na trochu nudy dá lehce zapomenout. ()

Rudovous 

všechny recenze uživatele

Mozna ze film v pulce snad az prilis zpomali, nicmene ani tato pasaz mu pro me neubira na tom roztomilem, hravem puvabu pro ktery jsem si ho proste zamiloval. Japonsky punk, ulitly humor, blazniva dejova skladacka, skveli herci, jista tajemna atmosfera, to vse je pro me az prilis pritazlive nez abych hodnotil mene nez plnym poctem hvezd. Jen zanrove bych film zaradil do paradoxni kombinace mysteriozni komedie. Uz se tesim na dalsi kousky od Yoshihira Nakamury. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Štyri hviezdy hlavne za multižánrovú prvú hodinu a záver. Dej medzitým sa príliš venuje kapele a zabúda na ostatné zaujímavejšie príbehy, až ku koncu, kde sa všetky pretnú a nasleduje úžasná koláž toho čo a jak sa stalo. Objektívne 65-70 percent, ale chcem to trochu nadhodnotiť. Za originalitu, vysokú úroveň trikových scén a celkovo sympatickú snahu nezávislých tvorcov nacpať do jedného filmu všetko možné (pričom ich snaha nie je pre snímok kontraproduktívna). Vyšlo im to :) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Myšlenkově skvělé, byť jsem pointu začal tušit velmi brzy, ale...ta forma chichotavého asijského humoru, vlažně vyprávěného příběhu a nechytlavých osudů hlavních aktérů , nevím..zasmál jsem se pořádně jednou ( Neztrácejte naději ! Konec světa přijde) a dokola se opakující punková píseň mne už ke konci nudila stejně jako celá skládanka příběhů, jen ten návod na to příběhové puzzle na samotném konci se třpytil jako právě vyleštěný drahokam v jinak zašlém náhrdelníku.. ()

charlosina 

všechny recenze uživatele

Fish Story je takový malý milý příběh o tom, že i ten malý, nevýrazný a obyčejný človíček dokáže dělat velké, výjimečné a významné věci, které třeba změní svět. A o tom, že nic není náhoda. // Yoshihiro Nakamura to všechno mohl říct jinak, ale řekl to takhle - a není to špatné. Je to takový japonský Jarmusch, který to všechno dopoví... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama