Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sňatkem získala nejen manžela, ale i celý mafiánský rodinný klan. A protože v ní vidí dědičku majetku, jde jí o život... (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Doba se mění a s ní i zřejmě pohled na novodobou mafii. V očích B.Huffa je zřejmě vyměklá, nezákeřná a bez špetky noblesy sobě vlastní. Stejně tak "četař" T. Berenger už nemá charisma drsňáka a jeho herecký projev stojí za starou bačkoru. Závěť je další zbytečně podprůměrný snímek plný nudné kamery, nic neříkajícího příběhu, ducha prázdných hereckých výlevů a s jediným překvapením v podobě mini-zvratu v samotném závěru, za který si zaslouží jediných 40%! ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To je úžasné !! Co jsem vám dlužna ??" - "Stýpko na vejšku !! Dělám si srandu.. Dělám to pro svou karmu.." ;) ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Ubohé zpracování, nadprůměrně naivní a hloupé - jako novomanželka, která se přivdala do vlivné rodiny Emeryových. Snímek, pro který snad ani nestojí za námahu vymýšlet obsáhlejší komentář. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Na televizní film docela slušný podprůměr, dá-li se to tak napsat. Příjemné zabití času a odreagování se v neděli večer. Zápletka tak akorát abyste to pochopili a přitom neusnuli, stopáž příjemné délky - abyste mohli vstát ráno vyspaní do práce. Dějový zvrat před koncem se taky počítá k dobru. Herecké výkony normál Baťa. Podívat se a zapomenout. Dávám 2 hvězdy. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama