Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

Arach.No odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonalý výsměch všem Nielsenovým komediím. Kam dal při točení tohoto braku rozum, to nepochopím. Narozdíl od jeho ostatních filmů jsem se u tohohle ani jednou nezasmál. Ještě ke všemu stopáž 100 minut je opravdu neúnosná. Popravdě při takovéto koncentraci gagů by to byla nuda i kdyby to bylo dlouhé, jako průměrný večerníček. ()

oceanic6 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutný hnusný humus najvtrdšieho zrna v ktorom šaškuje 70-ročný "komik" ktorý je každým novším svojim filmom stále viac trápnejší. Tento film ale predbehol dobu.Až v roku 2006 sa totiž objavila prvá podobne hnusná paródia , a to Date Movie. Toto je ale film z roku 2001 a dnešným ultra debilným paródiám sa bez problémov vyrovná. FUJ! ()

Reklama

Terminus 

všechny recenze uživatele

"Připoutejte se, prosím!" a série "Bláznivá střela" udělaly z L. Nielsena právem komediální hvězdu a režiséři si zřejmě začali myslet, že obsazení tohoto Kanaďana do filmu z díla udělá automaticky komedii k popukání. Ačkoliv tak netvrdím z pozice zarytého Nielsenova fanouška, domnívám se, že v "Prdě" je nejvtipnější Nilesen sám o sobě (tedy jeho herecká kreace), pak už film nemá příliš co nabídnout. Gagy jsou násilné a nucené, jakoby režiséři tušili, že diváci budou čekat takovou palbu vtipů jako ve výše zmíněných komediálních skvostech. Palba vtipů však postrádá nejen kvantitu, ale i účinnost. Snad jen v té kvantitě se tvůrci vyrovnali Nielsenovým nejlepším filmům. Jedním z nástrojů spouštějícím smršť gagů je obsazení (dvojníků) celebrit do několika rolí (Prince, Madonna, tři tenoři a především pak papež: "Bože, dej mi zprávu!" - "Pane, došel vám email!"). Nicméně jak narážky na Šestý smysl, 2001: Vesmírnou odysseu, tak třeba fekální vtipy (WC pro mimozemšťany, z nichž někteří chodí jen jednou za rok) se míjí účinkem. Snad pro vtipem neobhajitelnou vulgárnost hodnotí mnozí tento film jako "odpad!". Nemyslím si, že je na tom "prda" tak zle. Není to marnost na marnost, spíše jedna z mnoha nepovedených komedií (parodií) - rozuměj komedie, které se daří asi každý desátý vtip. Počkejte však do konce titulků - namísto koláčků a mléka se dočkáte zasvěcení užitečného pro celý život. ()

torn666 

všechny recenze uživatele

...teda ja som z tohoto hodnotenia velmi prekvapeny, nevravim ze Vesmirna prda je najlepsia komedia Leslieho Nielsna ale 234 najhorsi film to urcite nie a 28% je prenu fakt primalo. Na % by si podla mna zasluzila tak nieco cez 50 a pokial ide o moje hodnotenie za 4 tak preto ze jej chcem trocha pomoct, inak by som dal za 3 vesmirne termonuklearne reaktory :-) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začátek nového tisíciletí: Světem se šíří zvěsti o únosu amerického prezidenta, kterého v bílém domě nahradil jeho klonovaný dvojník. Za vším stojí mimozemšťané připravující se na invazi a tak nezbývá než do akce poslat nejlepšího muže tajných ozbrojených složek Franka Drebina. Moment, tady máme nějaký renonc - správně, na měsíční základnu není vyslán zkázonosný příslušník losangelské policie poručík Drebin, ale jeho budoucí já, zkázonosný vesmírný agent Richard "Dick" Dix. Ano, pomineme-li futuristický design Dickova dobrodružství, tak inspiraci legendárními Bláznivými střelami nalezneme za každým rohem, ať už jde o celkové schéma nebo jednotlivé menší gagy. Bohužel jednu zásadní věc se kanadským tvůrcům nepodařilo zkopírovat a tou je kvalita. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)
  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)

Reklama

Reklama