Reklama

Reklama

Polojasno

  • USA Partly Cloudy
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný
USA, 2009, 6 min

Každý ví, že děti nosí čápi, ale odkud je berou? Odpověď se nachází ve stratosféře, kde oblační lidé tvoří děti z mraků a oživují je. Gus, osamělý a nestálý šedý oblak, je mistrem ve vytváření „nebezpečných“ dětí. Malí krokodýli, ježury, beránci a další – Gusova milovaná stvoření jsou umělecká díla, ale jeho věrný doručovací čáp Peck si s nimi užije své. Gusova stvoření jsou stále „problémovější“ a Peckova práce je tak stále těžší a těžší. Jak si jen dokáže poradit současně se svým nebezpečným nákladem i se vznětlivou náladou svého přítele? (HBO Europe)

(více)

Recenze (298)

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Manuálně nezručný mráček burácí a dává na srozuměnou, že ne všichni můžeme bejt good a super, hlavně, že máme někoho, kdo za náma bude stát a podá nám... sportovní helmu? Aerodinamický kraťas ze stratosféry, který má cit, švih a buřinu, možná není over the top Pixaru, ale zapíše se do análu tím, že objasní Potopu světa. Nemohl za ní Bůh, ale nová éra mráčků s citovou nevyrovnaností :) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Ten typ animáku, který se tak snaží tlačit na pilu smutku, až to trochu přežene a podláme si vlastní kolena. Věřím totiž, že tady jde hlavně o vyvolání lítosti vůči nešikovnému mraku, já se ale akorát párkrát pousmál nad tím, co chudákovi čápovi zase připravil za zásilku a jinak jsem zůstával sterilním. Z hlediska technické stránky se ale opět jedná o masterpiece. ()

Reklama

oLí 

všechny recenze uživatele

Uz nikdy vice takovyhle vtipy, zmateni skunkem pripraveni na Podmorske dobrodruzstvi 3D a oni tam hodej toto, asi tri minuty sme se hadali, ze sem vsechny zavedl do blbyho salu na jinej film, dalsi dve minuty jsem zjistoval informace od nevrleho okoli, jestli jsme spravne na tech rybickach a chaluhach. Nakonec to bylo mozna lepsi nez ty tancujici tuleni. [6.5/10 leden 2010] ()

T2 

všechny recenze uživatele

BOMBA! Kam na tie nápady tvorcovia od Pixaru chodia, z mnoho krát omieľanej témy o bocianoch nosiacich deti(prípadne aj zvieratká) dokážu spraviť perfektnú humornú pikošku, kde dokážu z minima vyťažiť možné maximum a človek sa len čuduje ako rýchlo dostane zápal hrdla za tak krátky čas, veru pri niektorých scénkach som sa nedokázal dosmiať. /100%/(jeden z najlepších short filmov čo som videl) Tento short film sa dá vidieť v kinách pred filmom Hore. Pravdepodobne výjde aj ako doplnok(bonus) na DVD s filmom Hore. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Animace velice pěkná, ale to bylo pro mě asi tak vše. Není větší zázrak, když miminko vznikne z lásky mezi mužem a ženou a roste mamince v bříšku devět měsíců než když ho během jediné sekundy uplácá nějaký mrak, podobně jako štěňátko, koťátko, či třeba žraločátko? Podle mě tato animovaná groteska děti dost podceňuje (dospělé ještě víc) - proto se mi nelíbila a nebudu ji ani pouštět svým dětem. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • V některých kinech promítáno před Up (2009). (HellFire)

Reklama

Reklama