Reklama

Reklama

Zítra snad bude líp

  • USA Every Day
Trailer

Komedie o newyorském páru středního věku (Liev Schreiber, Helen Huntová), jenž prochází milostnou krizí.  Ned (Liev Schreiber) se potýká s krizí středního věku. Pracuje jako scénárista na jedné šokující polo-pornografické televizní show, což ho ani trochu neuspokojuje. Jeho patnáctiletý syn mu právě oznámil, že je gay a druhý, jedenáctiletý má pro změnu téměř ze všeho strach. Jeho žena Jeannie (Helen Huntová) nastěhuje k nim domů do New Yorku svého nemocného a zahořklého otce (Brian Dennehy) z Detroitu, čímž atmosféra v jejich již tak napjatém vztahu ještě více zhoustne. A navíc Neda začne svádět jeho sexy kolegyně... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (36)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Příběh to byl nadmíru dobrý, jenže vyprávěný odjinud, z jiné galaxie. Námět si zasloužil evropské vidění filmu, španělskou rozvernost, francouzský šarm, severskou depresivnost, ale ne americké nicnedělání. Helen Hunt zde byla jen mírně hysterickou stárnoucí ženou, Ezra Miller bohužel nebyl charismatický Kevin, ale unylý gay, takže si o něm nikdo nemusel promluvit, jak se toho kdysi dožadovali Britové. A Brian Dennehy, to bývalé charismatické chlapisko, které mohlo roztřískat skálu pouhým pohledem, zde představoval chrchlajícího dědka nad hrobem a na invalidním vozíku. Tvůrci dostali všechny ingredience potřebné k namíchání Bloody Mary, vetkli je správně do sklenice, promíchali a vyšla jim obyčejná voda. A určitě ani sami netuší, jak se to mohlo stát. ()

MaxForValue 

všechny recenze uživatele

Syn je gay, starý otec zomiera, otec prechádza mužskou menopauzou, jeho žena plače, trpí a utiera a divák pri tom neveriacky krúti hlavou. Toto sa skutočne niekde deje? Príbeh "zo života" má od života poriadne ďaleko a v polohách, kde by o živote mohol byť (vzťah starý otec/jeho dcéra) zúfalo zlyháva. Slabé 3*. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Situace s teplým šéfem, který je místy pes a místy kamarád, nebo soužití s těžce nemocným tátou/tchánem by si zasloužily víc prostoru a film na nich mohl stát a skvěle fungovat. Témat je ale mnohem a mnohem víc, jenže je na ně pouze 89 minut. Syna a manželku bych klidně odkázal na druhou (až třetí) kolej. Pro televizi ale jinak docela fajnový film s pár zajímavými zápletkami a osudy. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Někdy je těžké zařadit film do toho správného šuplíčku - no tady to očividně nevyšlo, protože Every Day není drama a už vůbec ne komedie, právě naopak. Je to film, kde se vlastně nic moc nestane a my jako voyeři nakoukneme do jedné rodiny, která běží v zaběhlém režimu, jehož poklid naruší příchod nerudného dědy, který má své nejlepší časy za sebou. Zajímavá je ústřední dvojice Schreiber-Huntová, kteří k sobě tak nějak patří i nepatří a myslím docela dobře vystihují fungující, leč ne úplně vášnivý manželský pár. A celé to pak skončí stejně, jako to začalo - nenápadně, do ztracena... ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

klasické rodinné trable jeden syn je gay, druhý hraje na housle, do toho všeho se přistěhuje starý otec který je zarputily, nemá rád lidi, sice vše do sebe nějak zapadalo, ale už od začátku film ztrácí dech, a pak film plyne velmi pomalu, a vlastně je to jen průměrný film, který prostě ničím nic moc nenadchne, bohužel. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama