Reklama

Reklama

Novoty

(pořad)
Česko, 1997, 26x 45-90 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Josef Alois Náhlovský, Karel Gott, Petr Kotvald, Jiřina Bohdalová, Václav Faltus, Jan Nedvěd, Jiřina Jirásková, Pavlína Filipovská (více)

Obsahy(1)

Zábavná show Petra Novotného s mnoha převleky, historkami z rodinného prostředí a hosty v neuvěřitelných situacích. (oficiální text distributora)

Recenze (98)

Honza__St. 

všechny recenze uživatele

Životní výkon Petra Novotného. Naprosto nechápu zdejší šíleně nízké hodnocení, holt zase řádili pseudointelektuálové. Jasně že jsou lepší i horší díly, a lepší i horší scénky. Ale najde se tam celá spousta nezapomenutelných scének, zejména různé historky (př. smlouvání s Araby, Litvínov, nebo nejkultovnější vyprávění o Novotného nechvalně proslulém bungee jumpingu u Máchova jezera - mimochodem pořád ještě čekáme na záznam, ať už hotový pořad Rekordy u Máchy, jestli se někdy dodělal, nebo ty nesestříhané další Čelisti). Nejeden ze spoluúčinkujících dokázal taky vymyslet prvotřídní kousky - zejména Náhlovský, ať už sám či s kolegou Mladým. Ke konci už kvalita šla dolů a bez debat byl nejvyšší čas to típnout. Druhá inkarnace jménem Dobroty v prvních několika málo dílech nabrala druhý dech, ale pak letěla dolů ještě rychleji. Celkově bych to viděl se vším lepším i horším na lepší tři hvězdičky, ale vzhledem k nezaslouženě nízkému hodnocení zvedám na 4 a mám sto chutí na protest proti pseudointelektuálům (a taky z nostalgie) přidat ještě jednu navíc. ()

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Uznávám argumenty, které se tady už objevily, že ve své době to bylo něco nového, originálního, neotřelého. Celovečerní show, kde vystupovaly hvězdy naše malého showbizu ale kazily dvě věci - první bylo to, že se člověk musel dívat na ty neskutečné záchvaty smíchu v publiku a u toho se divil, odkud že to je nahrané. A druhou věcí byl zpocený Novotný. Myslím, že když už chce člověk vystupovat před takovým publikem, tak by se měl buď vzdušněji obléknout, nebo požádat o klimu, popřípadě zahnat trému něčím ostřejším. Ale šaškovat na pódiu durch mokrý je neestetické....ne, je to hnusné! A to raději nekomentuju styl jeho humoru a blbé vtipy. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Když byl tenhle pořad na vrcholu, tak jsem estrádní show měl za něco neskutečně odpudivého, čím jsem nadřazeně opovrhoval jako něčím primitivním, hloupým s primitivními a hloupými diváky ( podobný případ jako u Troškových filmů ), ale dneska zpětně musím dát dva body jako respekt k vytvoření komerčně úspěšného projektu , který udělal ze svého moderátora legendu televizní zábavy ... ikdyž estrádní, která je ukázkovým případem, kterým se straší . Dokonc i Kabáti, kteří dnes vyprodávají stadiony touto show začali pronikat do televize. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Megatrapná šaráda, kde sa upotený Petr Novotný snažil o humor. Občas prihodil nejakú rodinnú historku či scénku, kde sa predvádzal v prevleku. Snáď v každom 3 diely tu šaškoval aj božský Kája v rôznych úlohách (napr. Ivan z Mrazíka). Samozrejme že jednotlivé fórky nemali žiadnu úroveň. Typická ukážka konzumnej nováckej zábavy. ()

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Už tehdy léta páně 1997 právě Novotný dal směr pokleslé zábavě, která v nejrůznějších mutacích opanuje už vlastně všechny naše televize (mnohdy bohužel včetně té veřejnoprávní) a neví, kdy přestat. A nemůžu si nerýpnout.. „Bavič“ Novotný dal totiž světu televizní zábavy i svého povedeného synka, neuměla, který v upoceném duchu svého otce si hrál nejprve na barmana, a teď to zkouší jako celebrita.. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Hudebně estrádní pořad vznikl ještě v dobách, kdy byl Petr Novotný „spíkr“ country skupiny Zelenáči, dokonce se stal důvodem rozchodu s touto kapelou, protože moderátor nestíhal objíždět republiku se dvěma pořady a na vystoupení Zelenáčů dorážel pozdě a občas vůbec. (sator)

Reklama

Reklama