Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Harlemu se Chalky setkává s Narcissem v naději, že osvobodí Daughter Maitlandovou. Federální agenti naverbují Elie a Van Aldena, aby jim pomohli zničit Al Caponeho organizaci. Nucky sužovaný nedávnou ztrátou sahá po lahvi a společnosti několika štamgastů. V roce 1897 si Nucky vylévá na Mabel zlost poté, co byl podpořen Jim Neary a s Eliovou pomocí zneškodní mladého zloděje. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Souhlasím se zdejším spolukomentátorem. Klidně bych si dovedl představit celovečerák s duem Nelson & Eli v hlavních rolí. Spolu jim to strašně seklo. Dlouho jsem se tak nenasmál. Těžko se mi hodnotí díl, kde na jedné straně konečně chcípl jeden extrémně otravný barevný a na straně druhé nejzajímavější postava celého seriálu. Tvůrci rozjeli pořádnou čistku. Opravuji svůj komentář z předchozího dílu - tohle byl nejvtipnější díl. Výjimečně mě bavil i Nucky na sexuálních námluvách. Těším se na velkolepé finále. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizódu tvoria aj vážne fragmenty, ako Chalkyho otázka morálky a pomsty alebo Nuckyho mladosť, kde si konečne uvedomí, čo je komodor zač, no ide o jednoznačne najvtipnejšiu epizódu celého seriálu. Nuckyho opilecké rýmy a gentlamanské správanie počas slobodného úletu z neho robia hrdinu krčmy. K nemu zdatne sekunduje dvojica Nelson & Eli, ktorá by sa vďaka zobrazeným situáciám spoľahlivo osvedčila aj v buddy-movie komédii typu The Nice Guys. Francis X. Bushman. Kto nevidel, nepochopí. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”All a dream to begin with. Ain't nobody ever been free. Scénu opustili dve postavy z kategórie hlavných, s ktorými sme to ťahali od prvej série. Van Aldenov hysterický záchvat ma potom, čo sa z podobnej situácie dokázal naposledy slušne vykecať trochu sklamal. Chalky pôsobil v závere až moc odovzdane, ale beriem, že sa to vzhľadom na okolnosti dalo chápať, keďže nemal moc možností. 9/10 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šestá epizoda byla pro mě druhým kvalitním dílem páté řady. Pikle se kuly radostně i méně radostně, federální agenti si svými postupy s mafií v ničem nezadali a podle úbytku postav je jasné, že se seriál blíží ke svému závěru. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama