Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Film , ktorý utrpel hlavne na rozpočte. Na druhej strane ho vśak ani nemal možnosť získať , pretože novodobá pripomienka na " P.Cemetery / Omen / D.L.Now...si ho už nezaslúži. Ten TV look Mi ani tak neclonil, skôr tá Ella Connoly / reborn daughter . Tam prehodiť cast a bola by som v hodnotení štedrejšia. ( inak ale , brutálne prešvihnutý cover ) Zbytok kvalitne dodal PetriK12 ! ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si u tohodle filmu myslel, že se na něj ani nedodívám, protože to byla hrozná nuda, byl doslova "nemastný a neslaný"... Vydržel jsem to a díval jsem se až do konce a vyplatilo se i když jsem z něj neměl bůhvíjaký zážitek. Jako horor mi tenhle film připadal až ke konci. Pokud nebude velká nouze o TV zábavu což u mě není, tak se na tenhle film už nikdy nebudu dívat - tenhle film mi za to určitě nestojí. Dávám 2/5. ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zajímavé téma pro Hammer restart, ale nešťastné zpracování. Od prvních minut na mě padla divná trudomyslnost, a nic z toho, co jsem měl možnost vidět, mě z ní už nedostalo. Je to prostě pekelná nuda, všechno je tak nějak nepřesvědčivé, nezajímavé, plytké, bez atmosféry a napětí i ve chvílích vraždění... Holčička v hlavní roli nejhorší dětská herečka za hodně dlouho, a možná jedinou světlou chvilkou byl býk na začátku. Trochu málo. ()

jenik71 

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta času. Hloupé, nudné, bez myšlenky a bez nápadu. Zmrtvýchvstání je pro horor vděčným tématem, tenhle pokus je ale vážně ubohost. Jestli si chcete pohrávat s podobnou myšlenkou, sežeňte si magickou tabulku, položte si jí na stůl, zapalte si okolo svíčky a zkuste vyvolávat duchy. Určitě to bude zajímavější než tento film. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mladý sympatický manželský pár sa presťahoval spolu so svojou dcérou Alice do mestečka Wakewood. On tam začal pracovať ako veterinár a ona si otvorila lekáreň. Zdá sa, že si vybrali skvelé miesto na život. Avšak jedného dňa sa stane hrozná vec. Ich dcéru napadne rozzúrený pes a zabije ju. S touto traumatizujúcou udalosťou sa nedokážu vyrovnať. Starousadlíci im navrhnú, že za pomoci krvavého "Pohanského rituálu" ju dokážu na tri dni priviesť späť medzi živých. Podarí sa to. Lenže malá Alice sa po troch dňoch nechce vrátiť pod zem. Niečo sa pokazilo a bude to mať desivé následky. ** ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama