Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Patrím medzi veľkých fanúšikov filmov Adama Sandlera, a tak bol zvedavý, či je tento film naozaj až tak strašne zlý ako všetci hovoria. A zistil som, že nebol zlý - popravde, bol ešte horší ako len zlý :( Ja toto nechápem ako mohla takáto hlúpa komédia vôbec zvyknúť, lebo to vôbec nemalo ten typický sandlerovský humor. Namiesto zábavy som sa dočkal len viacerých trápnych scén, no ale aby to nevyznelo úplne negatívne - na 5-6 scénach sa dalo celkom aj zasmiať a pobaviť - ale to je v tomto prípade veľmi málo. Ani sa nedivím, že Jack & Jill získali toľko zlatých malín - plne zaslúžene. Pre mňa to bol najhorší Sandlerov film vôbec (teda pokiaľ nepočítam tie jeho niektoré krátkometrážne). Fakt hrôza - od scenáru, cez Sandlerovu dvojrolu dvojčiat, až po samotné spracovanie. A že Al Pacino sa na to dal, tak to asi nechápe nikto (asi ani on nie). ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozný, jako když se dva faráři perou v bahně o malého chlapce, ale taky to nebylo tak dobrý, jako když se perou dvě kozatý blondýny v plavkách o mě. Nicméně děvčatům se to líbí. Kino jich bylo plné a já byl v sále jediný mužnější typ, tedy pokud nepočítám tu brunátnou paní s pečlivě upraveným knírkem a deseti litrama koly. Holky se smály furt s krátkýma přestávkama a já jsem se paradoxně smál v těch vzácných chvílích ticha, což ze mě udělalo UWO - undefined wierd object ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že se Adam Sandler rozhodl zahrát dvojroli. Očekávala jsem, že se mi dostane do rukou pořádná šílenost. Parádní zábava to bohužel taky zrovna moc není a je tu pár trapností. Tenhle film za chvilku vyšumí do ztracena, takže si budeme jen připomínat, že se někdy Sandler převlíkal za svou setru. Nechápu, jak se mohl vlézt Al Pacino, herec takového formátu. Holt není každý den posvícení. ()

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to "do prdele" bylo? Adam Sandler mi nevadí a občas se mu dle mého v komediálním žánru zadaří (Velký táta, Machři, Trestná lavice), ale tohle překonalo všechny meze. Tak nevkusné, nechutné a hloupé pokusy o humor jsem dlouho neviděl. To, že se nechal ukecat Al Pacino je sice vrchol, zvlášť když jsem si nedávno připomněl legendární "The Heat", ale bohužel je nutno přiznat, že do tohoto filmu je škoda i neherečky Katie Holmes. Je to hloupé, zoufale nevtipné, často nechutné a předvídatelné. 0/10! ()

sepp 

všechny recenze uživatele

Tak neuveritelnou hovadinu jsem snad nikdy nevidel a cesky dabing vsechno jeste jen umocnil. Za celou dobu jsem se zasmal vsevsudy trikrat zbytek filmu sel spis vylozene na nervy. Svetle momenty nastaly az s Al Pacinem po scene s narozeninovou oslavou a babkou ozivovanou jalapenos, jinak ztracenej cas. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Ve filmu se objevuje tvrzení, že Jack (Adam Sandler) a Jill (Adam Sandler) jsou identická dvojčata. Pojem identická dvojčata je však vnímán pouze v případě jednovaječných dvojčat stejného pohlaví. (Maruškaa)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)

Reklama

Reklama