Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $100,246,011Tržby Celosvetovo $202,284,317Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,300,874 Tržby za predaj DVD v USA $17,835,042║ škoda, len strašne tuctový vývar, ktorý sa absolútne míňa účinku, zlatý animovaný seriál /40%/ ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Blbost. Hloupost. A dětem to kazí dobrý vkus. A nejen jim. Hrozivá částečně CGI blbost, s tou nejprostší zápletkou a otravnými charaktery kam se podíváš. Vlastně ani nevím, proč dávám tu jednu hvězdičku, snad z lítosti. Přistupoval jsem k tomu, že je to děsná blbost, ale dával jsem tomu šanci. A je mi líto, že ji Méďa Béďa nevyužil a zůstal blbostí, která je nudná a otravná i na poměrně krátkých osmdesáti minutách. ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Méďa Béďa dopadl hůř než jsem čekal. Jednoduchý, ničím originální příběh doplněný fórkama pro děti. Beru to jako profláklou verzi pro nejmenší, bez respektu ke kreslené verzi a seriálu. To, že spojím animovaná zvířata do reálného světa dnes nemůže stačit. Jediné pozitivum jest, že vyloženě nudou jsem neoplýval. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Stejne jako v pripade Smoulu - kokotina, ale ne tak hrozny, jak jsem se bal a v ramci moznosti docela zabava. Pribeh je vicemene standard pro podobny druhy filmu namichanej s typickejma zapletkama z animovanyho serialu o Bedovi, takze vysledek je lehce moralizujici, sem tam trochu trapna, ale jinak docela svizne odsejpajici zabava. Sem tam nejakej forek pobavi, dvojka animovanejch medvedu a jedna zhulena zelva zapadli do realnyho prostredi docela solidne a Cavanagh je desna drzka, ale sympatak. Celkove tak idealni odpocinkova nenarocna zabava. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Na renderech Anny Faris se příliš nezapracovalo... Doporučuji si k ní přečíst i samostatné vlákno na IMDb: http://www.imdb.com/title/tt1302067/board/nest/175742007. "She looks ten years freaker in this movie. She sure did something stupid to her face. She lost the movements of her brows and the V on the top of her nose - the gap between her eyebrows. She used to be really cute, but now... gee... what a shame." Také mě to vyděsilo, Anička už není co bývala. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)
  • Film byl nominován na cenu Teen Choice za nejlepší animaci. (Terva)

Reklama

Reklama