Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Je to oficiální. Josh Radnor je lepší režisér než herec. Máš smůlu kámo. Každopádně i tak jako herec tu obstál velmi dobře a konečně se mi ho podařilo vytěsnit z krabičky "Ted z Himym". Film se mi neskutečně líbil. Ještě lepší než Liberal arts, cojsem od něj viděla první. Prostě krásné a jednoduché, na nic si nehrající. Vztah mezi Samem a Rasheenem byl k popukání, i když je fakt, že hodně lidí by se na to dívalo skrz prsty, jestli je ten Sam normální a ne perverzák. "Draw yourself a television." A co se týče Mississippi, tak její představitelku Kate Maru poslední dobou nějak začínám více ve filmech registrovat a to je fajn.. konečně trochu jiná tvář. Co se týče role Akermanky, tak tleskám, sehrála to skvěle a popravdě jsem si ji nedovedla v takové roli snad nikdy představit vzhledemk tomu, že doposud jsem ji znala převážně z romantických komedií, kde hrála prostě ty krásné blonďaté nány. Takže tento film mě opravdu velmi mile překvapil a určitě se na něj někdy musím znova podívat. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Koho proboha napadlo přirovnat tenhle film k těm od Woodyho? Kromě adorování New Yorku a otírání se o L.A. tam není žádný společný bod. Chybí nadsázka, vtip, obnažující postřehy i inteligentní dialogy. Postavy sice chrlí jednu životní pravdu za druhou takže si z té přehršle každý jednu vybere a získá pocit že mu film něco předal, ale stejnou práci odvede i A4 citátů. Snímek trpí tím že Josh Radnor nevěděl co chce přesně natočit a snažil se pojmout úplně všechno. Ve výsledku to vypadá tak že se děj rozpadl na tři jen volně spletené linie, navíc vnitřně roztříštěné. Připadalo mi jako kdybych sledoval sestřih klíčových událostí jedné sezóny nějakého mně neznámého seriálu. Možná je to dobrý seriál, a určitě je slušně natočený, ale bez možnosti vidět i okolní balast a chápat kontext jsem si tenhle výcuc moc neužil. Slabé tři hvězdičky. ()

Reklama

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Film jako takovej? Svoje chyby má a je na takový solidní tři hvězdičky.. ale.. nemůžu mu je dát:) A ne proto, že to je debut a proto, že Josh Radnor je prostě Ted v čemkoliv.. ale proto, že vím, že si do budoucna něco odnesu. Že si i za pár let vzpomenu na Happythankyoumoreplease jako na příjemnou věc, která mi určitě večer nepokazila. Doufám, že uvidím víc snímků v hlavní roli s Tedem Mosbym..:) A nemuselo by to bejt jenom Welcome to the Sextruck nebo Lance Hardwood - Sexarchitect..:) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// moreplease! beze srandy, chci víc, hned. Josh Radnor vidí svět stejně jako já, možná jsme oba dva pozéři, ale tak to zkrátka je. Srovnání s Woodym Allenem možná někomu příjde nemístné, z části je to pravda, Radnor je totiž teď a tady - já jeho generační sondě věřím, líbí se mi a baví mě. Stejně jako v případě Liberal Arts mě zkrátka dostal. Má navíc čuch na casting (E. Olsen, K. Mara...aw man) a ví přesně, kdy si nechat narůst vousy - tohle mluví za vše. PS. soundtrack je výbornej a 3 night stand geniální! ()

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Pokud jste inteligentní, ale přesto neustále tápete a uniká vám smysl života; pokud jste romantici, co hledají pravou lásku, ale přesto na svět nahlížíte povětšinou cynicky; pokud máte naléhavou potřebu sdělit své názory světu, ale přesto nenacházíte nic podstatného k vyjádření - můžete alespoň doufat, že to někdo cítí podobně, a možná o tom všem nakonec natočíte film - a pravděpodobně bude stejný jako tento. Pokud ale hledáte originalitu a neotřelý umělecký zážitek, tady je nenajdete, čeká vás jen upřímnost, citlivost, porozumění a nakonec dobrý pocit, že nejste a nemusíte být sami. | 3,5* ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama