Reklama

Reklama

Elise Clifton-Wardovou (Angelina Jolieová) sledují na každém kroku tajné služby. V tomto případě za vším hledej muže. Žena je totiž jedinou spojkou k v několika státech hledanému mafiánovi Alexandrovi. Ten leží v žaludku nejen tajným službám, ale i Reginaldu Shawovi (Steven Berkoff), mocnému gangsterovi, kterého Alexandr po letité spolupráci obral o mnoho peněz. Tajné služby věří, že pár bez sebe nemůže dlouho vydržet, a doufají proto, že muže budou moci při jejich setkání chytit. Předpokládají, že padouch bude mít změněnou podobu. Jednoho dne při snídani v pařížské restauraci obdrží žena od svého miláčka dopis s instrukcemi. Má nastoupit do vlaku do Benátek a mezi pasažéry si vybrat někoho, kdo by se mohl Alexandrovi podobat. Chtějí tím tajné služby zmást a odvést na falešnou stopu. Elise postupuje dle plánu a do oka jí ve vlaku padne sympatický cizinec Frank Tupelo (Johnny Depp). Frank je Američan, učitel matematiky, turista. Elise je okouzlující žena a muž se do ní na první pohled zamiluje. Pár spolu povečeří a těsně před Benátkami se rozloučí. Inspektor Acheson (Paul Bettany) ze Scotland Yardu ale mezitím zjistí, že Frank není jeho cíl a že jsou na falešné stopě. I přesto, že jeho nadřízený případ uzavře a přinutí ho pátrání ukončit, inspektor v misi pokračuje. Jiný agent v domnění, že Frank je skutečně ten správný cíl, tajně informuje gangstera Shawa o tom, že jeho nepřítel právě přicestoval do Benátek. Franka tedy čekají v Benátkách samé nepříjemnosti… (TV Prima)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 002)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Nekoukal jsem na jméno producenta, ale mám silný pocit, že tento snímek zadaly Florianu Henckel von Donnersmarckovi města Paříž a Benátky, aby jim udělal pořádnou reklamu a přitáhl další tourists. Potud celkem v pořádku. Co se však týče příběhu samotného a ústředního hereckého dua, zde je to již o poznání horší. Tváří se to jako špionážní thriller a chce to býti komediální s romantickým nádechem. Musím konstatovat (alespoň co se mě týče), že tu osudovou zamilovanost duu Depp – Jolie nevěříte ani na minutu. Jediný důvod proč tento snímek úplně nepotopím je skutečnost, že se nebere příliš vážně ( alespoň tomu chci věřit ) a to včetně ZÁVĚRU a tudíž těch pár úsměvů ( lehce zpočítaných na prstech jedné ruky) vám snímek na tváři vyloudí a to včetně reklamy na zubní pastu ( spíše zubní chirurgii ) v podobě křečovitých úsměvů A. Jolie. Pokud by to však bylo myšleno vážně, kolonka „ ODPAD „ by se po delší odmlce otřásala v základech. p.s. nicméně se doposud nemůžu vzpamatovat z faktu, že člověk který s velkým přehledem a patřičným nadhledem natočil toto: http://www.csfd.cz/film/222173-zivoty-tech-druhych/ je schopen vyplodit a kývnout na toto.... a s dovětkem, že jsou mi velkou záhadou ty 3 nominace na Zlaté Glóby. Zřejmě opráším na nejbližší dovolené moji videokameru, když je to tak jednoduché....a do roka se sejdeme na červeném koberečku...... ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.0/10] | me: Škoda, škoda, škoda,... Bol som pozitívne naladený a pripravený sa zabaviť, ale (a hoci ma to neteší) musím povedať, že som sa kvalitne nudil. Pekný Paríž, pekné Benátky a pekná Angelina. To je ale všetko. Johnny ani nedostal priestor k nejakému herectvu keďže samotný film nemá čo ponúknuť. Je to len drahá prehliadka krásnych miest, šiat a účesov s Jolie a Deepom na čele, pričom ani jeden, ani druhý nemajú dôvod a priestor využiť svoj herecký potenciál. Angelina je postavená do pozície bohyne, kde každé jej vystúpenie je zvodné a každý ťah elegantný a jemný. Jej krivky sú zvýraznené snáď každým centimetrom navôkol nej, ale to je tak všetko. Nič viac, nič menej. Žiadny vtip, žiadna zábava sa nekoná, všetko je už opotrebované a nebyť Angeliny, Johnnyho a stomiliónovej ($) prehliadky Benátok ako nosnej časti tak by tento film nestál za nič. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne - příjemná oddechovka s milou hudbou, hezkou kamerou, krásnými interiéry, pusu špulící Angelinou (i když jsem čekal, že alespoň jednou vezme do rukou kulomet) a Deppem, co se zdál po většinu času jaksi mimo....aha, to byl záměr! Na celém filmu u mě ovšem vyhrávají mé milované BENÁTKY! A především kvůli nim jsem si film užil. Kdyby se přihodilo více mrtvol a krve, jenže možná jsem viděl cenzurovanou verzi...to nevím. Na sychravé odpoledne jako stvořené. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $67,631,157Tržby Celosvetovo $278,731,369Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,469,684 //počet predaných kusov 159,507Tržby za predaj DVD v USA $19,357,421 //počet predaných kusov 966,024║ __Megatrapas roka 2010!__ UTRPENIE!!!___ Ako utopiť $100miliónov na ničom je fakt pekné, tento film nemá dej, nemá akciu, spád, nemá kúšček iskry, nemá proste nič, a samozrejme herci nemajú čo hrať.... a tie 3nominácie na Zlatý Glóbus to si fakt asi už robia srandu??? /videl v kine: 5%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Proč mě chtějí všichni zabít?" Remakeovat snímek Hledám Anthonyho nepovažuju za nejgeniálnější producentskej nápad všech dob. On totiž i originál chvílema šlapal vodu, takže nebylo možný pochybovat o tom, že Američani příběhu ještě trošku dodají šťávu a tím přivodí logice pár srdečních zástav. Nakonec se to dalo přežít bez vážnější újmy na duševním zdraví, i když ta strážní budka se závorou na vodní ploše mi již nějakou tu noc způsobuje probouzení se smíchem. ()

Galerie (153)

Zajímavosti (25)

  • Angelina Jolie (Elise) přiznala časopisu Vogue, že svou roli přijala kvůli krátkému natáčení a pobytu v Benátkách. (Neila__)

Související novinky

Ricky Gervais opět všechny naštve

Ricky Gervais opět všechny naštve

19.11.2011

Je to překvapení? Vlastně ani ne. I navzdory tomu, že většina celebrit, které si britský komik „podal“ během letošního moderování Zlatých Glóbů, se strašlivě urazila. Na Hollywood Foreign Press… (více)

Boj s větrnými mlýny pokračuje

Boj s větrnými mlýny pokračuje

29.12.2009

Zdá se, že projekt The Man Who Killed Don Quijote opravdu vstává z mrtvých. Nešťastná produkce byla svého času doslova spláchnuta po několika dnech natáčení (jak o tom vypovídá slavný dokument… (více)

Reklama

Reklama