Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (570)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Distributory je potřeba pochválit za výborně zvolený název. Je z něj patrné, o co vše tady půjde - a to mne trochu odrazovalo. Přece jen romance na filmovém (či televizním) plátně není nic pro mě. Ale v zemi galského kohouta na to šli úplně jinak a všechno tak trochu přeházeli. Zákony v lásce už od teď neplatí. Ještě že tak, jinak by to byl další klasický romantický film, kterých je už fůra. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie ve stylu Mission: Impossible?! Ano! Skvělý nápad rozvedený do svižně a s citem zrealizovaného nápaditého scénáře. Konec se mírně nelogických obligátních klišé bohužel nevyvaroval, ale jelikož je titulní dvojice opravdu hodně sympatická (i když ta Vanessina mezera mezi zuby jí maličko ubírá na kráse), nečiní mi velké problémy tuhle drobnost překousnout. Tenhle značně povedený žánrový příspěvěk dokazuje, že i v tomto zatuchlém žánru, který zastupují převážně hloupé a otravné hollywoodské prefabrikáty, lze v současnosti přijít s dílem vyzařujícím originalitu a hlavně potřebnou svěžest. 70 - 80 % ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Těžko hledat objektivní vysvětlení proč zrovna tahle romantika sklízí takové nadšení, ale z mého skromného pohledu zaválela především dobrým nápadem, eskapádou elegantního vtipu a docela zdatným prokličkováním mezi zaběhnutými žánrovými uličkami, aneb je potěšení sledovat film, u kterého si řeknete a teď přijde tohle… a ono to přijde úplně jinak, než jste si mysleli. 4 a ½. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Romain Duris je hnusný pižďuch!!! Navíc pižďuch nikoli přírodní, pižmodojný, ale jen suchopárný pižďuch studiový, umakartový. A neptejte se mě, co tím přesně myslím, zkrátka je to nepovedený pižďuch a basta! Při pohledu na jeho „herectví“ mi lezly housenky po zádech a ježily se mi odporem chlupy po celém těle. Dokonce i na uších, v nosních dírkách a taky těch pět, co mi s prominutím raší na prdeli. Zajímaly by mě dvě věci. Za co se mi Pascal Chaumeil svým (K)látičem tak strašně pomstil? Prachy mu přece nedlužím, ani holku od oltáře jsem mu neodehnal, tak za co, Pascale, za co?! Druhou záhadou je zdejších neskutečných 72 procent. Dobrá, trailer byl čtyřhvězdičkový (to holt trailery bývají), ale to, co pak ten otravný pižďuch ve filmu předváděl, to byla nepoživatelná směsice trapnosti, nudy a rádoby romantických scén. V jakémkoli jiném filmu mi pohled na líbající se Vanessu Paradis spolehlivě zvýší nejen tep, tlak a rosný bod, ale i napětí v mém... kardiostimulátoru, ale tohle cicmání „mé princezny“ Vanessky s pižďuchem Alexem, podivnou karikaturou muže, to byla opravdu hrůza! A přitom já se na ten film tak těšil... Já debil. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Podla traileru som ocakaval taku priemernu francuzsku romanticku jednohubku, ktorej dam asi 3*. Asi po hodinke som sa rozhodol, ze dam tejto skvelej komedii urcite viac, nez 3*. A zaver filmu rozhodol az na piatu *, pretoze som necakal, ze to bude taka prijemna, zabavna komedia, ktora sa vydarila az do takej miery, ze neviem vysvetlit preco by som jej mal dat 4*. Na zaciatku su zoznameni traja hlavni hrdinovia, co vlastne robia a ako profesionalne dokazu zlomit srdce niekoho, ak si to niekto za financnu ciastku zela. Vyzera to tak, ze su profesionalni do takej miery, ze nebude problem zlomit srdce ani Vanesse Paradis, avsak mylili sa a vtedy nastanu mnohe komicke situacie. Niektore sceny boli predvidatelne, avsak nechal som sa prekvapit, ako si tvorcovia poradia so zaverom a podla mna to zvladli perfektne. Je to jedna z komedii, na ktoru dlho nezabudnem a urcite si ju rad opät pozriem... 11.01.2011 ________ Romain Duris - (Alex Lippi) +++ Vanessa Paradis - (Juliette Van Der Becq) +++ Julie Ferrier - (Mélanie) +++ Francois Damiens - (Marc) +++ Héléna Noguerra - (Sophie) +++ Andrew Lincoln - (Jonathan Alcott) +++ Hudba: Klaus Badelt +++ (Videl v kine 11.01.2011) +++ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)
  • Pianistku, která hraje ve filmu, si zahrála talentovaná pianistka Caroline Duris, sestra Romaina Durise. (Greg)
  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)

Reklama

Reklama