Reklama

Reklama

Dansu in za vanpaia bando

(seriál)
  • Japonsko ダンスインザヴァンパイアバンド (více)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Mina Tepes, upíří princezna, chce, aby se upíří existence přestala před lidmi popírat, a tak využije svého nemalého jmění a pomůže Japonsku splatit státní dluh. Na oplátku dostane povolení si zde vytvořit vlastní čtvrť, která se má stát budoucím přístavem pro všechny upíry světa. Jenomže ne všichni upíři s tím souhlasí. Nechtějí, aby se lidé o nich cokoliv dozvěděli. Jedinou jejich možností je tedy zavraždit Minu, a taky se o to pokusí. Neskrývá se však za tímto cirkusem něco jiného? (Zíza)

(více)

Recenze (12)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Upíři jsou. A vládne jim bloďatá lolitka Mina Tepes. V prvním díle se zdálo, že přes svou nedorostlost bude oplývat alespoň malou trochou charismatu, žel onu trochu záhy vyplývala a přešla do polohy sebevědomé, lascivní domina-lolitky, kterou střídá s nesmělostí holčičky na prahu puberty. Hlavní hrdina v podobě jejího oddaného psíka, jenž neustále vrtí ocasem, ani záporáci, co touží Mině "rozšlapat hračky", to již nevytrhnou. A jestli si někdo myslí, že mi ke štěstí stačí upíři zakládající si v Japonsku autonomní oblast, k čemuž používají blíže neurčených ekonomicko-politických machinací, jež jsou prezentovány předhazováním absurdních jmen, čísel a grafů, tak se zatraceně plete. ** a jelikož první díl byl poměrně nápaditě vyprávěn, tak ** silné. Ostatní za ním ale zaostaly a já po 6. díle končím. ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Okej prvé dva diely pozreté a občas som samú seba pristihla, že sa tvárim kyselo a znechutene. Ak sa to bude i naďalej takto vyvíjať tak dáviaci reflex zaručený. Ale tak ešte nebudem hádzať flintu do žita.... No dobre idem len na štvrtú epizódu a mne sa to naozaj nechce ale že fakt moc kruto nechce dopozerať, absolútne ma to nebaví a celé mi to príde stupidné. Mám taký pocit, že ten čo vytvoril tento animák bol okofil, pretože toľko záberov na oko resp. oči som teda ešte v žiadnom animáku nevidela. Tu je tých záberov asi tak 6 na jednu epizódu. Ja mám toho fakt plné zuby a síce vždy sa snažím animák dopozerať do konca tu to proste naozaj nedokážem, začiatok ďalšej epizódy a už tam bol 3x záber na Akirovo oko, na ktoré naozaj nie som zvedavá. A to prešli len 3 minúty (nerátam opening). Proste stupidná vtákovina, nie ďakujem nemám záujem a nehodlám to dopozerať je to sračka. ()

Reklama

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Upírov môžem a preto si o nich vždy rád pozriem nejaký ten film či seriál... pri anime som však zatiaľ ešte na žiadnu svetobornú upírinu nenarazil - a nestalo sa tak ani teraz... Sadistická(?) upíria lolitka, vlkolak so stratou pamäti, čo je ku všetkým priateľský a jeho kamarátka z detstva ako akísi ľúbostný trojuholník.... no, budiš.... slabšie 3* ()

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

Po zdařilé úvodní písni, mě překvapila poněkud netradičně pojatá úvodní epizoda stylizovaná do bolvárního diskuzního pořadu o upírech. Je to zvláštní úvod, ale když se trochu popožene dá se celkem lehce zvládnout. Následující epizody jsou kombinací zábavy a nudy za což může rozpolcenost postav. Maličká Mina Tepesh se chová občas jako marnivá, mnstivá a nelítostná mrcha. Tyto charakterové rysy jsou ty zajímavé a očekával bych je od královny upírů, jenže ona se často mění nezajímavého rozmazleného fracka po sínové křivce v každém díle několikrát. Akira je, pořád nevím jestli zvěromág nebo vlkodlak, veskrze nevýrazný. Závěr série shledávám jako nezdařilý, neuzavřený a pozitivně patetický. Hlavní přednosti tohoto seriálu jsou hudba, která je poměrně zdařilá a dokáže navodit atmosféru a moderní animace, která lahodí oku. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

V podstatě takový animovaný Twilight naruby, kdy ona je upír, on vlkodlak a třetí strana trojúhelníku je obyčejná holka... No ale na rozdíl od Twilightu tohle není taková nesmyslná citová ždímačka s trapnou akcí a směšnými upíry. Tady jsem se na to zvládl vcelku bez problémů koukat, i když animace mě příliš nenadchla, ale to zase vcelku slušně vyvažovala hudební stránka. Také to nebyla taková šílená romantika, ale spíš takový pohled do zvláštní upíří společnosti a její snaha o soužití s tou společností lidskou. Jistě občas to mělo pár poměrně slušných děr a některé věci byly opravdu hodně zvláštní a i některé ty střihy a neustále záběry očí hlavních hrdinů byly místy spíše otravné, nežli dramatické, ale budiž, u mě to zase vyvažovala akce a některé souboje, třeba jako ten, kdy nastoupila "Minina elitní osmička" proti obrovské bandě upírů, ten se mi hodně líbil. Řekl bych, že to i mělo atmosféru, která byla pro mě vcelku uvěřitelná a to řešení mocenských sporů mi přišlo místy docela zajímavé. Když to shrnu tak žádná "pecka" to rozhodně nebyla, ale také jsem se skoro vůbec nenudil, takže v podstatě přijatelný a pro mě průměrný zážitek - 5/10. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama