Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ČT24 rozjíždí první komplexně interaktivní pořad Hyde park. Každý den budete mít možnost říct živě do vysílání, co si myslíte o dění v Česku i v zahraničí. Hlavní aktér dne usedne ve studiu nejen proti moderátorovi, ale bude vystaven názorové palbě vás diváků – stanou se tak z vás spolutvůrci pořadu. K tomu chceme využít nejen živé telefonáty a zasílání SMS zpráv, ale moderní komunikaci přes sociální sítě, jako jsou Facebook a Twitter. A posílat můžete i videodotazy – přes portál YouTube. Další oponenty vyhledá náš tým – a zapojí se do vysílání z terénu – v přímých přenosech z měst i vesnic. Moderují Daniel Takáč a Pavlína Kvapilová, dva pátky v měsíci obstará Jaromír Bosák se sportovním speciálem. První opravdu interaktivní pořad v Česku: od 4. ledna každý všední den po osmé večer na ČT24. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

Mariin 

všechny recenze uživatele

Nesporně zajímavý pořad, velmi autentický, ale je třeba ho "číst" mezi řádky, asi tak jako dříve "Rudé právo"...Díky Hyde parku se např. veřejnosti dostaly nonkonformní názory prof. Pavla Baršy, který (ač sám Žid) v názoru na židovství a Palestinu nezastává sionistická dogmata. Díky Hyde parku můžeme např. vidět, jak manipulativně lze moderovat rozhovor s osobou, jejíž názory se nehodí demoliberálnímu totalitnímu pojetí ovlivňování dětí - konkrétně unfair argumenty Daniela Takáče proti Janě Jochové, která hájí práva dobrých (fungujících) rodin v otázce tzv. sexuální výchovy na školách a za to její podsouvána odpovědnost za všechny negativní jevy ve společnosti, spjatými se sexualitou...atd. Ale mám-li hodnotit nápad, možnost okamžitého spojení, dotazů a odpovědí - dobrý počin! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, ale má to své ALE. Většinou jsou vybírány jen otázky co se hodí do krámu a v mnoha případech (zejména z politiky) mi přijde, že Hyde park je to poslední, co bych mohl brát za seriózně. Viditelně jednostranné nadržování při různých debatách mi přijde trapné. Moderátoři by měli být nezaujatí a ne nabádat diváka k tomu, aby fandil jejich vyvolenci. Za mě dvě hvězdy, protože se na to dá koukat a při méně kontroverzních tématech se i moderátoři drží na uzdě. Aneb když budu mít dvě krabičky sirek, na chlup stejné, ale o jedné povím že je Americká... který bude lepší? Haha, samozřejmě, že ta Americká. ()

Reklama

frbulka 

všechny recenze uživatele

Dneska byl hostem kardinál Vlk - obdivovala jsem jeho statečnost a schopnost vyjadřování se, když mu byly kladeny kolikrát velmi nevhodné a útočící dotazy. Samozřejmě, úroveň jednotlivých dílů se liší, záleží také na konkrétním vkusu každého diváka a okruhu témat, které ho zajímají. Pro mě je podsatné však to, že otázky jsou kladeny z lidu, takže jsou normálnímu, i průměrně vzdělanému člověku srozumitelné, moderátor je umě koriguje, funguje jako potřebná spojka mezi tazatelem a hostem - a hlavně, nejsou zde žádné konfrontace pod úroveň - pro příklad nemusím jít daleko - např. Máte slovo... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, pane Takáči, i ty jsi pokrytec. A všichni ti, co sedí proti tobě rovněž. Takže se nic nevyřešilo za hodinu tlachání, masturbování, neobvyklých sexuálních praktik a jen chudáci diváci zoufalí z toho, že těm orgiím nemůžou být přítomni, píší stěžující si sms. Pořad s nechutným moderátorem, nazývejme ho tím správným termínem "prase", který si dovolil vypůjčit název od proslulého britského parku, je tady od toho, aby jen zamázl odpadní vysílání na nějakém ubohém televizním kanálu s nula procentní sledovaností. Tenhle park hodně smrdí odpadem. Procházku v něm rozhodně nedoporučuji, protože ten hnilobný zápach nesmyjete ze sebe hodně dlouho. Takáči, ty jsi sympatickej jak vrták v prdeli. 0% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Vox populi :-) Příjemný publicistický pořad, který u mě poslední dobou jasně vede, když se rozhoduji, na co koukat v hlavním večerním vysílacím čase. Možná někdy trošku od věci vstupy veřejnosti (především v přímém televizním přenosu), kteří proti profesionálům "proti" nim nedokáží argumentovat, což ne vždy správně usměrní moderátor, ale jinak nelze co vytknout. Skvělý počin veřejnoprávní televize. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Diváci mohou posílat do pořadu otázky přes Facebook, Twitter, Google +, SMS, nebo mohou zavolat po telefonu či Skypu. (Kmotr76)
  • Pořad se vysílá od 4. ledna 2010 každý všední den. Prvním hostem byl tehdejší ministr financí Eduard Janota. (Kmotr76)
  • Jedná se o první komplexně interaktivní pořad ČT 24. (Kmotr76)

Reklama

Reklama