Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Rick a Fred jsou delší dobu ženatí a věčně nespokojení. Mají pocit, že mají málo sexu, a otáčejí se za každou sukní. Po řadě událostí a nápadu přítelkyně psycholožky se jejich ženy Maggie a Grace uchylují k odvážnému kroku. Dávají svým manželům příležitost být zase svobodní a celý týden si dělat, co chtějí, a doufají, že to jejich manželství znovu nastartuje. Nejprve se to mužům zdá jako splněný sen. Problémy ovšem nastávají v okamžiku, kdy zjišťují, že realita nezadaných není tak růžová, jak by se mohlo zdát. Rick a Fred to nechtějí jen tak vzdát a vrhají se do "týdne bez závazků" na plný plyn. Obě ženy i s dětmi odjíždějí k rodičům Maggie na Cape Code, kde si užívají svůj týden bez manželů. Byl to ale dobrý nápad? A platí tato domluva oboustranně? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (370)

oje 

všechny recenze uživatele

Komedie odproštěná od všech závazků konveční zábavy rozjíždí maratón sexistických narážek a vulgárních dialogových výměn 40letých otců od rodin s duší puberťáka, které scénář stále staví do trapných pozic. Hall Passu se jako filmu formátu nechutné komedie nedá upřít, že se člověk zhlasita zasměje, čímž je hlavní cíl splněn. Škoda jen, že pekelné tempo fórů nevydrželo o trochu dýl. Nebýt druhé poloviny filmu, kdy neotřelý chlapský humor ustupuje na úkor příběhového prozření a trochy poučné dějové náplně, dalo se hodnotit výš. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

I když jsem se minimálně první půlku dost často a občas i nahlas smál, na bratry Farrellyovy mi to přijde dost hodně vyměklé a ve svém závěru tradičně eticky a morálně nechutně sterilní. U "normální" komedie by mě to nijak nepřekvapilo a vlastně bych to i očekával, ale od Farrellyů jsem čekal trošku něco jiného. ()

Reklama

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Film o tom, jak jsou dva ženáči po x letech stále nadržení a chtělo by to s tím něco udělat a když konečně dostanou zelenou, tak se stejně k ničemu nemají a zjistí, že jim vlastně v manželství nic nechybí a svobodu si víc užijou jejich manželky. Tak nějak se dá říct, že komedie ze života s Owenem Wilsonem, který v tomto filmu působí jako starej tatík na výbornou. Pobavilo. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Ne, ne. Doby filmů Blbý a Blbější, Něco na té Mary je nebo Já, mé druhé já a Irena už se opakovat očividně nebudou. Bobby a Peter nám vyměkli a když už se někde snaží přitlačit na pilu, nepůsobí to vtipně. Nicméně Hall Pass nejde šmahem odsoudit. Je to v podstatě průměrná komedie, kterou drží nad vodou jen příjemný Owen Wilson a potěšila mě i účast Jenny Fischer. Nicméně po zhlédnutí vám prakticky celý film vyšumí do 5 minut. Doslova. Film jsem viděl zhruba před půl hodinou a málem jsem jej zapomněl ohodnotit. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,DÁVÁM TI PROPUSTKU. TÝDEN BEZ ZÁVAZKŮ.“..... /// Rick a Fred, kteří by měli dokázat, že ta propustka je pro lidstvo užitečná jsou spíš tragikomičtí než vtipní – ale to je asi realita. VÍTE VY VŮBEC, JAK TO U CHLAPŮ CHODÍ? Pokud ano, čeká vás snesitelná podívaná pro 40cátníky a ty starší – teda jestli už nezatrpkli. Ovšem záruku, že se krom sebepoznání budou i bavit, fakt nedám. Protože v našem věku už děti jako ,,kazišuci“ fakt k popukání nejsou.... Nic proti Wilsonovi, ale Sandlerovy Machři jsou vtipnější. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Před svatbou mi nikdo neřekl, že budu honit i po ní (výjimkou jsou myslivci). 2.) Doma (kromě teorie sexuální) praktikujeme taky ,,teorii jalového odporu“. 3.) Chystám se říct manželovi onu kouzelnou větu: ,,dávám ti......“ (propustku). 4.) Dlouho jsem neviděl nikoho kejchnout, až se posere. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)

Reklama

Reklama