Reklama

Reklama

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách. Jde po krku Richovi (50 Cent), který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel (V. Kilmer), jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry“ a díky krásné Gabrielle (A. L. McCord) má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi. Netuší však, že má v týmu informátora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Ace.A.T.L. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl komentáře a hodnocení ostatních, nechtělo se mi tenhle film ani stahovat. Nakonec jsem to udělal(čistě z objektivního pohledu) a je to vážně kravina. Nevím, proč se někdo zahazuje natáčet takovýhle filmy. 50 Cent působí strašně uměle, Val Kilmer mohl před natáčením drobet zapracovat na postavě a celý film je jen slátanina machrování, nesmyslnýho "kmoterství" a celkem nepochopitelnýho respektu. Tohle je film pro obdivovatele 50 Centa, jako pána všeho a kontrolóra všech, protože je to přece king. Nechápu smysl natočení tohohle filmu. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Všechno, naprosto všechno je ve filmů průměrné. Akční scény, (moc jich není), technická uroven, herecké výkony (50 cent je teda pekelně topornej). Film má 73 min, bez titulků, za tu dobu je tam plno postav a několik zbytečných. Jednině Kilmer byl dobrej a s jeho postavou sem mohl nevázat náký vztah ostatní mi byli ůplně ukradeni. Pokud čekáte přehip-hopovaný film, tak to můžete zkouknout. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tak a už nemáme konkurenci.......... O čem to je ? O práci o zločincích a nenávisti k policajtům - tak že o ničem. Natočit něco podobného třeba Quentin Tarantino mělo by to grády, černý humor, dobrou hudbu a hlavně smysl, mělo by to smysl. Tady to prostě nefunguje, špatně zpracované a ani herci do toho nedávají vše, tedy skoro nic. Je to prostě propadák. Jednu hvězdu víc ani ťuk. CITÁT - Lidi hladověj, maj bídu............... Tenhle film je taky bídnej. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nějak z toho nešlo dostat víc než obstojný průměr. Curtis Jackson, známější v hudební branži jako 50 Cent, má pořád potřebu hrát, i když to moc neumí, a tentokrát si napsal vlastní scénář o drsném černém nelegálním obchodníkovi se zbraněmi, který má vedle sebe nohsledy, do party přijal z vězení čerstvě propuštěného Vala Kilmera coby policejního informátora a v zádech má policii, která mu jde vytrvale po krku. Příběh docela průhledný, málo akční, ale se snaživou režií Jessy Terrera a sličnou AnnaLynne McCord, která film ozdobila svou účastí. Film se tvářil velmi schopně, ale stín průměru se mu, ani přes drobnou roli Dannyho Treja a urputnou snahu, překročit nepodařilo. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

To zas byla kravina. Namachrovanej 50 halíř stojí za hovenec, Val Kilmer taky nudnej. Jediný pěkný na tom filmu je ta blondýna, ale ta zas neví komu vlézt do pelechu, jestli starýmu bossovi, nebo přiblblýmu bubákovi. No nevim, takovýhle rádoby akční filmy o rádoby trvdých bubácích by si mohli odpustit. Za tu buchtu 5%. :) ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama