Reklama

Reklama

Zakázaná zóna

  • Velká Británie Monsters (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Uplynulo šest let, kdy NASA objevila mimozemský život v naší sluneční soustavě. Sonda, která přinesla tento revoluční objev, se vrací na Zemi se vzorkem neznámé formy života k podrobnému zkoumání. Při vstupu do atmosféry ovšem sonda havaruje nad Mexickým zálivem a dojde k úniku této neznámé formy života, která se velmi rychle adaptuje na zemské podmínky. Na Mexiko je ihned uvalena karanténa. (PetriK12)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (449)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Pohněte, není tu bezpečno“.... Kauldner má úkol – dopravit domů šéfovu dceru. A tak cestují, mluví neobyčejně obyčejně, v telce běží novinky o monstrech, on ji chce vojet a ona nechce vypadat jako štětka a celý, CELÝ je to ukrutánsky nezajímavě nudný, asi proto, že tady často nejde vůbec o monstra. Dva herci (mezi kterými to funguje jako mezi námi dvěma) obklopeni neherci, kamera a kulisy navozující atmosféru katastrofy nám předvádějí, jak se dá dostat z infikované zóny v Mexiku do USA. POTŘEBUJEŠ TO VĚDĚT???? Pár lidí jistě namítne, že film ukrývá hodně myšlenek a kumštu. Sorry, přemejšlejte si o nich sami!!! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Zajímá mě, kolik mi ve slušných novinách zaplatí za fotku šťastnýho dítěte. 2.) Obdivuji filmy, které mě nutí přemýšlet – o čemkoliv. 3.) Ve filmech obdivuji neherce. 4.) Koupil jsem si na tržnici kameru a chystám se natočit film. PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

zaujímavé, aké filmy generuje csfd ako podobné... ani jeden z tých, ktoré mi pri sledovaní "monsters" napadli, tam nie je - a sú to filmy ako "troll hunter", "cloverfield", "ropáci", "district 9" prípadne španielske "rec" alebo dokonca aj darabontovu "hmlu"... každopádne - veľmi sústredený a s nadšením, citom a láskou urobený film, mám rád práve takéto žánrové posuny, takéto hranie sa so synkretizmom: romantická roadmovie na pozadí monster-sci-fi, no zároveň ekologický katastrofický film na pozadí komornej drámy dvoch ľudí, z ktorých každý sa nachádza vo svojom živote v zaujímavej (možno by sa dalo povedať až "hraničnej" - krásne to korešponduje s priestorovým zasadením filmu) situácii; gareth edwards bol scenárista, režisér, d.o.p. a špeciálny efektár, čiže pomerne "autorský" film - o to viac klobúk dolu; ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Od Monsters jsem nečekal žádnou mimozemskou akční invazi, ani nic přehnaně výbušného a silně strhujícího. Rozpočet byl nízký a proto od tohoto filmu nemohl nikdo čekat žádné zázraky. Bohužel jsem nečekal až zase tak velké druhé housle v podobě monster a jejich působení ve filmu. Celý film v podstatě nevykazují žádné nebezpečí pro nikoho a jsou pouhou kulisou. Proto je tento film vrcholně nevhodný pro fandy akčního sci-fi, nebo mimozemšťanů. Tvůrci udělali ohromnou chybu, která nebyla ani tak součástí filmu, ale jeho propagace. Tohle je hodně velký krok vedle, skoro až lživá reklama, kterou mohl odhalit pouze zkušenější divák. Nevím o co přesně Edwardsovi šlo, ale zjevně si chtěl hlavně namastit kapsy. Příště prosím běz těch nadupaných trailerů a posterů, když ve výsledku divák obdrží soukromé drama dvou lidí, kteří chodí po pralese. Přesto se musí ocenit piplačka, kterou musel sám Edwards při výrobě filmu podstoupit a jeho celkem solidně vypadající triky, které dělal sám na notebooku. 57% 30.09. 2010 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Výborný film z uvěřitelně propracovaného světa, ve kterém část Mexika obydleli hlavnožci z vesmíru. Neuvidíme jich mnoho, ale o to lepší scény s nimi jsou . od začátku do konce jsme totiž na jedné lodi se sympaticky obyčejnými postavami, ne žádnými vojáky, vědci nebo superhrdiny. Gareth Edwards má navíc očividně rád Stevena Spielberga a rozumí jeho práci, a tak si může dovolit například ve scéně s útokem na automobil téměř citovat Jurský park, aniž by to bylo směšné nebo namyšlené. Naopak je to super a já už chápu, proč dostal nabídku režírovat Godzillu a proč je taková, jaká je. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Totální nudná MEGASRAČKA! Celých 88 minut se "NIC" nedělo. Pak se v pozadí za benzínkou objevili dva světelkující choboti a kamera nám detailně zobrazuje vypleštěné ksichty dvou hlavních protagonistů. Následně film končí! ODPAD STOLETÍ! Během filmu jsem si četl letáky Okay, Obi, Koruna, Lídl a Albert a obsahově byly 100 x zajímavější, než celý film!!!! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (8)

  • Natáčecí štáb čítal dva lidi, byly použity kamery běžně dostupné v obchodě a také zdarma použitelné editory videa a programy na speciální efekty. (HellFire)
  • Bez scenára a z dlhej chvíle vznikli so zámerom "možno z toho niečo bude" aj niektoré zábery, v ktorých sa hlavní hrdinovia predierajú džungľou. Počas nakrúcania tejto scény zrazu začali nepríjemne škriekať opice (vrešťan čierny), čo hercov značne vystrašilo. Ich autentické reakcie boli použité vo filme. (Abiosis)
  • Film byl natáčen na skutečných lokacích, často navíc bez předchozího povolení. Natáčelo se bez komparzu. (HellFire)

Související novinky

Kdo natočí Ostrov lebek?

Kdo natočí Ostrov lebek?

17.09.2014

Přidělování monstrózních blockbusterů režisérům malých nezávislých filmů pokračuje. Gareth Edwards se po Monstrech dostal ke Godzille. Colina Trevorrowa po Vlastní zbraň podmínkou čekal Jurský svět.… (více)

Trochu tradiční, trochu jiná Godzilla

Trochu tradiční, trochu jiná Godzilla

10.02.2013

Natáčení má odstartovat už příští měsíc (s premiérou plánovanou na květen 2014), ale Frank Darabont prý ještě na poslední chvíli piluje dialogy. Tvůrce nejlepšího filmu všech dob (alespoň podle… (více)

Nová Godzilla bude „realistická“

Nová Godzilla bude „realistická“

19.09.2012

Studio Warner Bros. a produkční společnost Legendary Pictures plánují nový film o legendárním monstru už několik let. Až teď ale projekt konečně dostal zelenou a jeho premiéra je stanovena na 16.… (více)

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama