Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem si něco natáhla.. Vagínu? Slabší romantický průměr s pár úsměvnými momenty. Od režiséra Sexbomby jsem čekal daleko více. Taneček na vypalovačku od Salt-N-Pepa neměl chybu, o neméně horší byla taky scéna při badmintonu. Vadil mi trochu nudnější děj a nerozhodný Colin "vypadám jak Tom Cruise" Egglesfield. 40% ()

MimiD 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson mi je ve svých posledních výtvorech velice nesympatická. Nenapomáhá tomu ani "herec"/model spodního prádla Colin Egglesfield. No a ta bruneta se taky nechová jako psychicky zdravý člověk. Pro mě to bylo absolutně zabito obsazením, až na Johna Krasinskiho, který tam ty rodinná pouta bere aspoň s nadhledem a jedinému jsem neměla chuť vytvořit vážný úraz nosu. ()

Reklama

joker30 

všechny recenze uživatele

Toto šlo uplne mimo mna, Dost sa stotoznujem s jednym komentarom tu (on dal odpad ja som trosku zhovievavejsi) Trápna komedia o tom že pre žensku je pravy chlap ktory si bere inu ktoru nemiluje a nema gule sa ktomu priznat, nakoniec sa to vyriesi akosi samo a pre nu on ostava obrovsky geroj , samozrejme aj kamoska jej odpusti. Vsetci sa tam stale culia , su dokonali aj ked su zmoknuti na ulici. PS vrcholne trápna scéna je hlavne badminton pre fajnšmekrov oplatí sa vidieť. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

A miluje B, B miluje A, ale bude si brát C, která B podvádí s D, A je nejlepší kamádka C, ale vyspí se s B. B neví jestli A nebo C. A tak je to celý film.. Fejkový Tom Cruise tu fňuká, rozhoduje se mezi svou životní láskou, se kterou si očividně rozumí, mají se rádi a očividně se milují a krásnou Kate Hudson, kterou by divák chtěl uškrtit po 20 minutách filmu. A když je tu alespoň Krasinski, jedná sympatická postava nad věcí, která udržuje ve filmu nějaký humor a člověk mu přeje, najednou ho odlifrují do Londýna... Není to vyloženě špatný, má to dobrý části. Hudson tu blbou ženskou hraje skvěle, ale s lepším scénářem by jsme tady měli mnohem lepší hodnocení. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie o dvou kamarádkách a jednom muži mezi nimi,která se chvílemi tváří jako komedie,chvílemi jako drama a chvílemi jako velká romantika.A to je,myslím,její nejvetší problém.Tvůrci asi přesně nevěděli,co chtějí natočit a vznikl tak jakýsi mix všeho s poněkud chabou zápletkou,která opravdu dvě hodiny neutáhne.Chvílemi je to všechno až příliš sladké,působící dost nevěrohodně.Navíc Kate Hudson nám nějak přibrala a jako sexuální dračice na mě vůbec nepůsobila.Ginnifer Goodwin jako šedá myška působí mnohem příjemněji a je to hlavně ona,která film trochu zachraňuje-Slušně jí při tom pomáhá i John Krasinski,jehož postava je celkem živá a uvěřitelná.Tak snad se obou zadaří si zahrát v něčem zajímavějším.Luke Greenfield mě celkem zklamal,myslel jsem,že po"Sexbombě od vedle",zvládá romantický žánr bravurně,ale tady se ukázalo,že tomu tak není a že film potřebuje kvalitní scénář,aby z něj něco bylo.Sám režiséč-ač zdatný-film nezachrání.Na druhou stranu pár slušných i vtipných okamžiků film má a i konec je celkem příjemný,takže pro příznivce romantiky to bude takový průměr.Já jsem se párkrát zasmál a připočtu-li k tomu příjemnou Ginnifer Goodwin,chvíli dumám a poté dávám 45%. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)
  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)

Reklama

Reklama