Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

H4N1CK4 

všechny recenze uživatele

A víte co, já jsem viděla snad každej díl! Je to zvrácené, ale já se prostě upřímně bavím nad tím, jak se zoufalé pipky snaží sbalit přitroublé burany, o které by si v reálu neopřely ani kolo, a pod vlivem kamer se domnívají, že odpudivý primitiv Jan (Petr, Michal, whatever...) je ten pravý a po dvou dnech natáčení rezolutně prohlašují, že se zamilovaly. Pecka! ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší než předchozí série. Hledači jsou výborní - prostě typy. Velice jsem se u toho bavil, samozřejmě nehledajíc intelektuální zábavu ;-p 5 hvězdiček si nechávám na další sérii, i když podle upoutávek Primy, tentokrát Ti, kteří hledají svůj protějšek zdaleka nevypadají, tak zajímaví jako Jan, Eva a Honza. ()

Reklama

svobik 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto otřesný konstrukt (navíc převzatý), v němž nějakých 20 postarších lidí uvažuje o sexu. Nemůžu si ale pomoct, takřka po celou dobu jsem měl sice chuť hodit ovladač po televizi, ovšem zároveň jsem nebyl schopný milou Primu ani vypnout. Něco mě na tom pořadu fascinuje, snad ta velmi trefná sonda zaměřující se na českou povahu jak ze sociologického, tak psychologického hlediska. Sonda, která je z dramaturgického hlediska nechtěná a které si všimne snad pouze člověk, který se o tyto obory zajímá. Zkrátka a dobře, svým způsobem zvráceně zajímavé. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Reality show má za jediný úkol, přitáhnout a udržet u tv lidi. I když je to smutné, daří se to v případě Hledá se táta a máma stejně jako by šlo o pětihvězdičkový klubový film. Takže proč něco vyčítat Primě? Pokud je v ČR dost lidí, které baví sledovat, jak se obyčejní lidi shazují, nebo naopak zviditelňují podle osvědčené šablony, má takový formát v komerční tv své opodstatněné místo. Tady přece vůbec nejde o to, jestli uvidíme na konci série tři šťastné páry. Jde o ty ostatní, kteří se do "vytouženého" finále nedostanou, o jejich cestu a jak vyhazov příjmou. Proto všichni čekají na konec, aby se dozvěděli kdo vypadl. Důležité je vybrat ty správné lidi, namixovat potížisty a konfliktní osoby se skautíky a ťuňti a nechat je ať se popasují. A to se Primě povedlo na výbornou. Jan(ňouma s jediným tričkem), Eva(náladová, ve skutečnosti neví co chce), Honza(rád se předvádí, ale už má jasno) a k nim tak různorodá směska partnerů, že si ji určitě nevybírali sami. Neherci z říše snů, kdy většinou není třeba dělat nic víc, než jen natáčet a sestřihávat. Člověku pak nezbývá než nevěřícně kroutit hlavou, co všechno jsou někteří lidé ochotní podstoupit a přemýšlet nad tím, proč to vlastně dělají. Já osobně přemýšlím rád, takže se na tuto sérii klidně dodívám. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

No tak ten poslední díl byl masakr. Ani nevím, kolikrát jsem řekl: " To je ale kokot! " ... no každopádně tenhle pořad nebo chcete-li reality show má v sobě víc psychologie než si vůbec myslíte. Jak je možné někoho požádat o ruku a pak se na něj vybodnout? No to mě dodnes fascinuje. Každopádně jednu věc si z toho člověk odnese tak i tak. Pravou lásku vám tato reality-show slíbit nemůže, často se však může stát to, že ten pravý se skrývá léta vedle vás a vy to pouze nevidíte. Po zhlédnutí další série, jsem se nakonec rozhodl přidat i tu poslední pátou hvězdičku, protože ta III. série bylo opravdu hustá a ke všemu mnohem lépe technicky zvládnutá. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)
  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)

Reklama

Reklama