Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Trošku nerozumím zdejším chvalozpěvům. Jasně, je to lepší než 90% nových Seagalovek, ale ani tento fakt ze Skin Trade lepší film nedělá. Tony Jaa má svých 5 minut slávy za sebou a dobrý herec z něj nikdy nebude. Naproti tomu z Lundgrena dobrý herec nikdy nebyl ani na těch 5 minut :) Do Bangkoku se s touhle sestavou už nikdy nepodívám. 30% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Nejdříve musím jasně zdůraznit jednu skutečnost. Film je silně "oldschoolově zpracovanej", tím myslím ve stylu 80.tek akčních pecek, kdy Dolph hrál Punishera, Zůčtování v malém Tokiu (velmi podobná zápletka a slza do oka, že si Dolph zahrál v životě jak se synem Bruce Leeho, který zemřel, tak o roky později s teď už kurevsky nadějným Tonym ...) a hlavně Rudý Škorpion, což je jeden z nej akčních filmů vůbec ... Takže, scénář na dva listy. Tony a policejní sbor spolu s taky bohužel velmi upozaděným Jai Whitem, který se na herectví fakt vysral, nahání po ulicích Bankoku Dolphyho. Ten je neskutečně nasranej, protože mu vyvraždili šmejdi rodinu, žene se městem jak titán a všechny mlátí na hromadu. Jedinej Tony mu dá občas na frak, ale Dolph dycky nějak zdrhne. Souboje Lundgren vs Tony super. Lundgren je OBROVSKEJ !!! Je to dokonce furt větší hrana než mistr Západních mistrů martial arts a bodybuldingu Jai White a ten je napumpovanej z posilky k prasknutí. Ale Dolph je obr a háže s Tonym skrz zdi a lokty a kolena od Tonyho mu moc neříkaj ... Jednoduchej děj, kdy se pak oba spojí proti mafii s bílým masem a je jasný co nastane ... Oba dva herci si film maximálně užívaj!!! Tonyho by člověk nepoznal. Šarm, sebejistota, nasranost v očích, zuřivost při soubojích, fajn vohoz, prostě frajer. O Dolphovi netřeba se rozepisovat, jeho ego zaplácne část filmu, je to furt borec prostě a nějak moc se nesere s nikým a ničím. Filmu bych nedal plnej počet, protože je příliš jednoduchý nebýt jednoho zásadního zlomu a scény a to je souboj snů Tony Jaa vs Michael Jai White. Což je v podstatě aktuálně souboj největších mistrů/herců boje Východ versus Západ!!! A to co tam předváděj je prostě kouzelný. Žádný parádičky, ale drsnej, technickej souboj, kdy White je neskutečně dobrej, ty jeho šílený kopačky dlouhejma nohama fakt bolí, ... no ale Tony je Tony... Za tuto scénu zvedám hodnocení o laťku výš, nádhera. Jinak se zde ani moc nemluví a je to jedna velká jízda tornádo od začátku do konce. Spokojenost největší. Jo a REDAKU!! Už to kurva zabal, vymázni odsud a zabouchni za sebou, až ti spadne chmíří z ohanbí ... a zavolej si nějaké 15ti leté slečně, ať ti udělá po telefonu terapii, protože na víc ty jak známo ještě dlouho mít nebudeš .... :-D :-D ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko s hvězdným hereckým obsazením a obstojným vizuálem. Příběh na daný žánr je poměrně obstojný, akorát mně osobně nesedlo, že všechny tři hvězdy jsou policisté, raději bych volil klasickou formu ( Dobrák, Villain, Polda), abych měl jasně přehled v tom komu fandit, komu přát smrt. Co se týká akce je velmi slušná, ikdyž se jí převážně dočkáme až ve druhé polovině. Fighty jsou jen tři, z níchž výrazně potěší především dva a to Tony vs Lundgren a Tony vs White a ano to je definitivně splněný fanouškovský sen a využitý potenciál na plné koule. Správně tvrdé, solidní technika, špičková kamera bez střihu, údery zapadají a bolí i diváka, preciznost a vysoká kadence úderů dělá tenhle duel velmi okouzlujícím byť žádný známější styl se zde nevyskytuje jede se klasicky po staru ( Lokty, kolena, pěsti, kopy) jediný Tony zde řádí se svými salty a vychytávky a to je radost sledovat. Z akce se můžete těšit ještě na slušnou naháněčku, která potěší i fanoušky parkouru a dvě krvavé přestřelky. Tempo šlape slušně i bez akce. Pětihvězdu si šetřím na SPL 2, kde uvidíme souboje známých Hongkongských hvězd. 80% ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Musím chválit, jelikož jsem čekal totál marnou bejkárnu s dnes již unaveně hrajícím Lundgrenem, ale dočkal jsem se svižné akční podívané, která mě bavila. Dokonce i námět (obchod s lidmi) nebyl špatně znázorněn. Dolph a Tony si to prostě dávali a bylo fajn jim fandit před ksichťáckým Ronem Perlmanem. 70% ()

Claw 

všechny recenze uživatele

Nejdříve musím jasně zdůraznit jednu skutečnost. Film je silně "oldschoolově zpracovanej", tím myslím ve stylu 80. let akčních pecek, kdy Dolph hrál "Punishera" či "Zúčtování v malém Tokiu" (velmi podobná zápletka a slza do oka, že si Dolph zahrál v životě jak se synem Bruce Leeho, který zemřel, tak o roky později s teď už kurevsky nadějným Tonym...). Takže scénář na dva listy. Tony a policejní sbor spolu s taky bohužel velmi upozaděným Jai Whitem, který se na herectví fakt vysral, nahání po ulicích Bangkoku Dolphyho. Ten je neskutečně nasranej, protože mu šmejdi vyvraždili rodinu, žene se městem jak titán a všechny mlátí na hromadu. Jediný Tony mu dá občas na frak, ale Dolph vždyck nějak zdrhne. Souboje Lundgren vs Tony super. Lundgren je OBROVSKEJ!! Je to dokonce pořád větší hrana než mistr západních mistrů martial arts Jai White a ten je napumpovaný z posilky k prasknutí. Ale Dolph je obr a hází s Tonym skrz zdi a lokty a kolena od Tonyho mu moc neříkají... Jednoduchý děj, kdy se pak oba spojí proti mafii s bílým masem a je jasný co nastane... Oba dva herci si film maximálně užívají!!! Tonyho by člověk nepoznal. Šarm, sebejistota, nasranost v očích, zuřivost při soubojích, fajn vohoz, prostě frajer. O Dolphovi netřeba se rozepisovat, jeho ego zaplácne část filmu, je to furt borec prostě a nějak moc se nesere s nikým a ničím. Filmu bych nedal plný počet, protože je příliš jednoduchý nebýt jednoho zásadního zlomu a scény, a to je souboj snů Tony Jaa vs Michael Jai White. Což je v podstatě aktuálně souboj největších mistrů/herců boje východ versus západ!!! A to, co tam předváděj je prostě kouzelné. Žádný parádičky, ale drsný, technický souboj, kdy White je neskutečně dobrý, ty jeho šílený kopačky dlouhýma nohama fakt bolí, ...no ale Tony je Tony... Za tuto scénu zvedám hodnocení o laťku výš, nádhera. Jinak se zde ani moc nemluví a je to jedna velká jízda od začátku do konce. /85%/ ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Dolpha Lundgrena inšpiroval k napísaniu scenára novinový článok o obchode s ľuďmi. (m.a.t.o.)
  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama