Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

Kubasino 

všechny recenze uživatele

To je tak, když pořad o vaření hodnotí lidi, kteří o něm neví ani fň. Kuchař-pohodář, který provází tímto krátkým pořadem je vážně v pohodě a dělá mňamózní věci, které mají nějakou invenci a nekmochtí nějaký řízky s kaší. Jako sorry, ale tohle je pohodová podvečerní podívaná. Edit: Po změně na Kašpárku vař! musím jednu hvězdičku stáhnout. Chudák Kašpárek za to snad ani nemůže, ale ta blonďatá kravka, kterou buď protlačil tatínek nebo skočila do spravných postelí (jinak to nevidím) mě tam teda dost se*e! ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Co bude dnes k večeři? Vytuněnej Kašpárek v těstíčku, zapičenej v troubě Panny Sonické... Nějak jsem z toho celý disgustovaný! . . . Tož proti tomuhle gustu zlatej B(l)a(f)bica, že... Hlavně tu šťávičku zjemnit máslíčkem... %-o . . . Halina musí vlhnout, jednomu se chce vrhnout! Tak nechte si čvachtat, labužnící... °-[.. - - - P.S. Uff, to zas bylo nečekané dopoledne s tv (k)análama! Hotovej zvrtek pro čtveráky... A za chvilku začíná "ezotv", tož nejvyšší čas prchnout a dát si něco menšího, teď se jdu teda v klidu najíst. Nejlíp si to člověk udělá sám... ;o] - - - - - (Občasně nahodile zasejc raděj s prázdným břichem sledováno na >blafblandoffskej šlichtárně< , hodnocení 126., svačinář zde jako dvanáctý - 21.7.2011, o intro doplněný po klohnění připáleného kravského pupku 12.9.2011) ()

Reklama

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Milé děti, to bylo tak, milé televizní stanice se nám začaly předhánět kdo z nich dokáže sehnat většího trotla, rozuměj někoho kdo je antitalent na vaření, slovní zásobu má jako jedinec vychodivší celé dvě třídy zvláštní školy a s charizmatem nakousnutého rohlíku. A lidé jim to překvapivě baští a pošušňávají si na věcech, které nejdou žrať. Naivně jsem si myslela, že větší kontraproduktivní všeuměl jakým byl Babica, nebude mít ve světě konkurenci. Ó, jak jsem se hořce mýlila. Marně přemýšlím kdo je větší zlo jestli Kašpárek, nebo Hruška. Eniky beniky kliky bé..... ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Sympatický obyčejný kuchař, který si na nic nehraje. Nedělá recepty z věcí, které u nás není možné sehnat, nepovyšuje se, a není ani přehnaně zaprděný v megakorektní mluvě. Prostě obyčejný člověk, který umí docela zajímavé recepty, které jsou většinou za chvíli hotové. Kam se to hrabe na ty anglické kuchařky co tam dají šílených kravin, který tu nekoupíme. Nechápu tak nízké hodnocení. Co od toho lidi chcete? Aby kuchař ponižoval okolí? Aby měl dvě restaurace v Praze a nevlastní manželku? Pohlreich je taky skvělej, ale tohle je takový příjemně konzervativnější, i když ne bezbřeze korektní. ()

Maik22 

všechny recenze uživatele

Jsem z Ostravka a tomuhle "úplně masakru největšímu" rozumím. Tenhle ten sympatickej "típos" si na nic nehraje a vaří dobře, jednoduše, bez jakýchkoliv cizích názvů potravin, které mnohdy nelze v obchodě ani nalézt. Prostě pro mne "ostravský" Pohleirch. Držím mu palce do dalšího natáčení a vytunění :). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama