Reklama

Reklama

Největší discoshow a největší hity v největší narozeninové párty tohoto roku. Michal David slaví „kulatiny“ a s ním tisíce jeho fanoušků a přátel. Mezi gratulanty se objeví Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Karel Gott, Pepa Vojtek, Petr Kolář, Daniel Hůlka a další hvězdy české populární scény. Moderuje Leoš Mareš. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

Ale no tak, nedurděte se tolik. Míša si to pěkně oslavil a já se pobavil, když na Primě byla reklama. Ty, Michale, si vůbec toho hodnocení na CSFD nevšímej. Je to tu samý zapšklý pseudointelektuál, který beztak nerozumí muzice s velkým eM. Přeji hodně energie do další padesátky a aspoň stejnou dávku hitů, které jsi nám už dal. Spolu s Nedvědy na Strahově a Evou a Vaškem pod Řípem rozhodně největší kulturní zážitek této dekády (a to minimálně)! ()

BigJohn02 odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle primitivní bolševickou sračku nesnáším už od okamžiku, kdy ji Janeček vysral... Zlatí hoši z Nagana nám udělali medvědí službu, když ho připomněli a on se jim vnutil na Staromák. Nebýt jich, tak tohle hovno zůstalo v hajzlu, kam vždycky patřilo. Až ho Miloš v říjnu vyznamená za to, že se zasloužil o stát v oblasti kultury, budu blejt! ()

Reklama

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

No to si snad TV hovNOVA dělá prdel, ne? Radši budu píchat s krokodýlem, než v sobotu v hlavním vysílacím čase (nebo v libovolný den v libovolném čase) sledovat estrádu komunistických fosilií na počest padesátin pseudozpěváka, jehož porevoluční exhumaci formou "hokejové hymny" považuji za zločin proti vkusu i lidskosti. Vyrůstala jsem na tom, měla jsem tuhle hudbu ráda, ale jako dospělá ji jednoduše nesnesu a jejího protagonistu jakbysmet, sorry. ANI ZA ZLATÉHO PLEJTVÁKA OBROVSKÉHO! Hnus, velebnosti, jdu blejt! ()

andriy odpad!

všechny recenze uživatele

Reklamní přestávky jsou zde potřeba - je nutné pravidelně odbíhat zvracet aneb buran slaví 50 v buranském stylu. Zařadit toto v sobotu od 20 hodin je hrdelním zločinem. Mareš prohlásil "Kam se hrabe JAR" - radši tisíc hodin toho nejnudnějšího, co zatím bylo možno v Africe na fotbalovém mistrovství vidět, než minuta této monstrsračky. ()

tuberaq odpad!

všechny recenze uživatele

nezazlívám Leoši Marešovi, že to moderoval - je to kšeft; nezazlívám Michalovi Davidovi, že uspořádal koncert na oslavu svých padesátin - každý rád slaví, hlavně kulatiny; nezazlívám osobnostem hudebního a jiného šoubyznysu z českých luhů a hájů, že se zúčastnily - je to kšeft i reklama pro jejich zašlou slávu; jediné co někomu zazlívám je, že to natočil, zrežíroval a uvedl v televizi :-P ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama