Reklama

Reklama

Hua pi 2

  • Čína 画皮2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před 500 lety liščí démon v podobě ženy zachránil život smrtelníkovi, čímž porušil zákony světa démonů. Za to byla žena uvězněna v ledové propasti a dnem i nocí mučena extrémním chladem. Pomocí mladého ptačího démona utekla z ledového vězení. Ví, že při zatmění Slunce se stírá hranice mezi dnem a nocí. Jen v tuto dobu si lidé a démoni mohou vyměnit svá místa. Liščí žena se stane člověkem, když jí někdo dobrovolně nabídne své lidské srdce... (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $50,425Tržby Celosvetovo $116,400,000▐ V prvom rade to je strašne zdĺhavé na to aby to mohlo strhnúť, upútať, akcia v minimálnom rozsahu, dejovo miestami dosť miš maš, niekedy je fakt ťažké sa vyznať v postavách ktorá je ktorá, vizuál slušný ale zas niektoré triky ako medveď dosť odbité. /40%/ ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nepřijde mi to jako Painted Skin 2, spíše bych řekl že to je sequel k Painted Skin. Stejný příběh, stejná dějová linie, z velké části i stejní herci. Ale POZOR!! - toto má absolutně jinou amosféru. By člověk neřekl, co se stejným filmem udělají 4 roky. Barevnější, poutavější, kvalitnější bitvy/souboje. I když to hrají stejní herci, tak jim to prostě více věřím. Lepší kostýmy a musím říct že i lepší herecké výkony. ()

Reklama

kikuka 

všechny recenze uživatele

Tak chlapci a dievčatá sa vytiahli. Po prvom filme mi ani len nenapadlo, že by niekomu mohlo napadnúť robiť film s rovnakým názvom a číslovkou indikujúcou pokračovanie. Stalo sa a Hua Pi 2/ Wu Bei otvoril Shanghaiský filmový festival 2012, hoci neviem, či hneď v 3D verzii, ktorá ma teda nelákala o nič viac, keďže v Číne od čias Avatara nakrúcajú 3D aj teenagerské filmy a vôbec, snáď všetko. V každom prípade, tentokrát sa láska a démoni stretávajú v silnom príbehu. Akoby si niekto spomenul, že pár rokov dozadu mal Zhang Yimou šťastnú ruku vo vzťahu k západnému publiku s vecičkami typu Hrdina či Klan lietajúcich dýk. Takže opäť ako prídavok k silnému osudovému príbehu sú tu veľké krásne povievajúce scény. A dvojica Vicky Zhao Wei (princezná Jiang) a Zhou Xun (líščí démon), ktoré osebe by ma asi primäli celé to dopozerať. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Po stránce vizuální pěkné, kostýmně též, ale prostě nekonečné a stále se opakující láskování ve formě keců. Akce jen okrajová a mytologie stupidní. Chápu to jako pokračování, ale sakra nezáživné a protažené. Čínští démoni jsou pro Evropana prostě neděsiví, ať se snaží jakkoli, vrchol představuje jen modlitba diváka, aby se už konečně dohodli, kdo s kým a kde. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Super ženské osazení, díky mým oblíbených Zhou Xun a Zhao Wei, které byly úžasné ve scénách spolu (hlavně o předávaní srdce), také se mi líbily ty poetické songy, dobrá filmová hudba a příběh taky ušel. Problém jsem měl jen se spoustou CGI efektům, které byly hodně nekvalitní pro mé oko, zvláště ten medvěd. No a pak ta brutální délka, tím se hodně srazila kvalita filmu, která mohla být tímto o dost lepší, ale s touto délkou ten film působí jak tělo bez srdce, škoda. Chtěl jsem dát o něco horší, ale film nebyl zas tak špatný, ale ta nuda prvních 40 minut byla příšerná. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama