Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechybělo mnoho a mé hodnocení bylo ještě o stupeň lepší. To by ale Reitman senior musel přidat trochu originality a více vtipu. Nechápu, že čím je starší, tím víc zrovna na tyto ingredience zapomíná, k sakru, vždyť to byl on, kdo natočil vynikající komedie Krotitelé duchů (1 a 2) či Dave. Účast Natálky opravdu potěší a je radost se na ni koukat, Ashtonovo herectví (jestli se tomu tak dá říkat) se dalo, přeci jen, tady neměl moc práce. A Lake Bell v roli "trochu" zvláštní šéfové taky byla super. Kdyby Ivan alespoň na malý moment vybočil z těch zajetých a dost omezených kolejí romantických filmů, neváhal bych a přidal bych na svém hodnocení. Ale takhle… mi nezbývá než čekat, s čím přijde jeho syn Jason, který mě zatím nikdy nezklamal. 60 %. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Výborná oddychovka s kterou jsem opravdu neměl žádný problém. 108 minut skvěle uteklo, sympatické herecké duo, které nikdy nenudí ale samozřejmě pořád jde o snímek do škatulky lehce nadprůměrných romantických komedií jaké máme možnost vidět 5x do měsíce. Po shlédnutí vyšumí do hodiny ale peněz za lístek určitě litovat nebudete. 60% ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Reitmanův špatný pokus o "apatowskou" romantickou komedii, které ovšem k naplnění této škatulky chybí dvě zásadní věci: humorné scénky a zajímavé postavy. Humor se zde dostaví jen zřídka a postavy jsou zde tak neuvěřitelně ploché a nezajímavé, až to člověka zarazí. Zvlášť, když Natalie Portman zvládla i z toho nic vytřískat celkem příjemný výkon a snaží se tak tento film aspoň trochu zachránit. Je bohužel taky ale jediná, protože Ashton Kutcher tyhle role prostě nezvádá a ani zbytek obsazení se moc nesnaží (i když minirolička Kevina Klinea potěší). Těžký romantický podprůměr a Reitman by už měl s tim konečně seknout a jen pozorovat, jaké filmy točí jeho syn. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Taková normální romantická komedie, která nenadchne, neurazí. A mě baví dívat se na to, i když předem vím, jak to skončí. Natalii Portman a Ashtonu Kutcherovi to spolu docela slušelo a já se nad některými vtipy opravdu velice bavila, viz. mrkve místo kytek a nebo večeře s tátovou novou přítelkyní. Dávám slušné 3* btw. Nahý Ashton by stál za hřích. "You can´t fight with me, you´re miniature. You fight like a hamster" ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pila se tam Stella Artois, ne Budweiser. To je zdárný příklad toho, že se v Americe piva perou o to, který pivo do americkýho filmu vleze dřív. Sympatický ale je, že jsem se konečně po dlouhý době nesetkal s Budweiserem. Kdyby ale Reitman byl takovej grand, podstrčí tam Plzničku a je zaděláno. Proto dávám jen dvě hvězdičky ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)
  • Pod filmem je mimo jiné podepsána i produkční společnost Natalie Portman (Emma) Handsomecharlie Films. Ostatně, herečka se původně měla projektu účastnit jen jako producentka. (Mr.Hudson)
  • Pieseň, ktorú spieva Alvin (Kevin Kline) svojmu synovi Adamovi (Ashton Kutcher) k narodeninám, napísal a skomponoval samotný Kevin Kline. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama