Reklama

Reklama

Klaun k popukání

Trailer

Klaun Stitches byl pozván na narozeninovou oslavu, kde kvůli skupině dětí a jejich zlomyslným vtípkům nešťastnou náhodou přišel o život. Od nehody uběhlo šest let, a když se oslavenec Tommy rozhodne uspořádat od této doby svou první narozeninovou párty, Stitches vstane z mrtvých, aby se pomstil všem, kteří měli co dočinění s jeho tragickou smrtí. (Spike23)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jo, jo, jo ... A tohle je paráda!! Fakt povedená věc, zvlášť v dnešní době, kdy mě osobně horor skoro nemá co atraktivního nabídnout, tak tohle sedlo!! Když už se má jednat o klasickou slasherovskou vyvražďovačku, tak ať je to pořádně ujetý, má to skvělej vizual, rychlej, totálně ujetej spád a excelentní gore. A tohle má přesně všechno. Gore sice nejsou nějak extra reálný, ale ten film srší obrovským počtem nápadů a jsou zde věci, který jsem ještě neviděl. To se prostě počítá, že jsem se fakt pobavil, zasmál, chvílema kroutil hlavou a chvílema koukal na těch pár wtf scén s otevřenou hubou. Na dnešní dobu superzábavnej skvost, kterej by rozhodně sedl na nějakou domácí párty. Takhle to má vypadat, nebo může vypadat, takhle to i já, zarytej "NE-fanda" slasherů můžu. Doporučuju!! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak původně se mi do toho nechtělo ale nakonec jsem parádně překvapen. Hororová komedie jak má být over-the-top, brutální a zábavná. Hlavní postavy jsou debilní prasata a klaun jakby smet. Jeho vraždy jsou poměrně vynalézavé a hlavně krvavé. Humor je jednoduchý ale postačí. Hodně jsem se bavil tak jak dlouho ne a pár scén jako třeba jízda na 4 kolce mi utkvěla v paměti. Parádní film. ()

Reklama

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Pokud se odpoutáte od puberťáckého humoru a myšlení (myšlení? Really?) a počkáte si v ději, až se z tragického klauna stane zombík, dočkáte se docela slušného gore. A to takového, že říkáte "fuj" a zároveň se provinile pohihňáváte, protože... takového pěkného pejska ze střev jste už dlouho neviděli... a tak dále, oční bulva, mozeček, dokud se mladí trochu nevzchopí a nezačnou se zombíkem trochu bojovat. Ale stejně držíte pařátek klaunovi, od pohledu sympaťák! ;-) ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející slasher se zombie-klaunem, tudíž nepřijdete o srandičky typu pejsek z nafouknutých střev nebo umlácenou kočičku. Škoda ale je, že si na tuhle vybíjenou s nápaditým gore musíte počkat dobrou půlku filmu. Ta první totiž poměrně dost nudí. Co je však neodpustitelné, tak je absence koziček a hlavně atmosféry. Tolik humoru je až zbytečnost. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Já to vždycky věděl, že tihle klauni jsou pěkní parchanti, o to spíš, když je to klaun-zombie... Výborná hororová komedie z Irelandu (no vida a to jsem u Grabbers psal, že je to nejspíš na dlouhou dobu poslední irský horor. A to mi Stitches sedl ještě víc), s klaunem, co je FAKT vtipnej a navíc má stejnej chraplavej hlas jak Tom Hardy :-) Chtěl jsem dát tři hvězdy, ale za stíhací scénu na tříkolce ještě jednu přihodím :-) Gore sice digitální a spíš srandovní, ale zmrzka z mozku nebo nafouknutá hlava byly, narozdíl od umlácené kočky, fajn... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama