Reklama

Reklama

VOD (1)

Milá komedie Butter vypráví příběh Laury Picklerové (Jennifer Garnerová), která je tradiční výherkyní soutěže v uměleckém vyřezávání másla. Rozhodne se, že se letošního ročníku nezúčastní, ale nedokáže si představit, že by její rodina neměla titul a začne trénovat. Její největší rivalkou se stává mladá afro-americká adoptovaná dívka Destiny, která je pro tuto disciplínu velice talentovaná. Konkurence je opravdu veliká a Laura se rozhodne pro poněkud drastickou metodu - přemluví svou bývalou lásku k nekalým praktikám, které by jí dopomohly k vítězství. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (140)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

až překvapivě příjemný kousek,od které jsem nic nečekal a nakonec se bavil víc než dobře.Nikdy by mě sice nenapadlo,že se dá pořádat soutěž v sochání z másla,nicméně ve chvíli kdy k tomu máte takhle dobré obsazení jde to nakonec samo.Jeniffer Garner je správná bad-ass bitch a Olivia Wilde je pořád stejná kost jako ve všech ostatních filmech...80% ()

pa3ce 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert ľudí, ktorí si očividne natáčanie dobre užívali a je to vidno. Hugh je najlepší katolík akého som kedy videl („Man, you're awesome. Amen") a Olivia je super striptérka/sexuálna pracovníčka. Rob Corddry zase gigasympaťák, keby som malá zláta černoška, tak jeho chcem určite za nevlastného otca :) Už dávno ma tak neprekvapil film od ktorého som nič nečakal. ()

Reklama

X@triX 

všechny recenze uživatele

Laura čisté psycho, utiekol by som od nej čím skôr. Tri hviezdy tomuto filmu a všetky Olivii za jej sexappeal, preto som mal aj úplne iný pohľad na tento snímok ako na iný "bežný film". Dopredu som vedel, prečo si to púšťam a nezostal som sklamaný. Plus ona a dcéra Picklerovcov boli jediným podnetom pre úsmev na mojej tvári. Zbytok bola len zase raz a znova ohrievaná sviečková... ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Olivia Wilde tradičně skvělá, jen nechápu proč maj režiséři potřebu jí ústavičně postavit do rolí strašnejch sluts, když by spíš měla hrát nějakou vévodkyni jako ve filmu "Blondýna na předpis...." Ale tak je všestranná a to je taky příjemné a já byl potěšen 87 minutama její přítomnosti. (P.S: ostatní herci taky ušli.) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Většinou stavím příběh vysoko nad herecký výkony, ale v tomto příjemným snímku bylo všechno jinak. On totiž dohromady nenabídl nic víc, než originální nápad, ale šikovná Destiny kuchá nožem první ligu, afektovaná Laura krásně neumí prohrávat, buranskej Boyd čítankově nechápe širší souvislosti a jedinečná Brooke je úžasná u tyče, v posteli, na kole i při zápisu do soutěže. Chce-li někdo čestnou soutěž, tak ať to zkusí v politice, ale majitel ostrýho loktu se bude líp cítit v máslovým turnaji. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Natáčelo se ve městech Bossier City a Shreveport v Louisianě. (Cheeker)
  • Ashley Green (Kaitlen Pickler), ktorá si strihla bozkávaciu scénu so svojou hereckou kolegyňou Oliviou Wilde (Brooke Swinkowski) sa vyjadrila, že sa veľmi dobre bozkáva a ich bozk bol oveľa intenzívnejší ako bozk s chlapcom. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama