Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Režisér si asi mylel, že když naverbuje starou honoraci protagonistů původního sériálu a nabalí na ně nové (ne) herce jako třeba Poláška, že má úspěch zaručen. Bohužel vtip a glanc utonul kdesi dole v kanalizaci a herci zde nepředvádějí nic jiného než tragikomedii. Než točit tenhle shit a nabalovat se na staré slávě, to si radši Kleine běž točit Hříchy pro pátera Knoxe po 20 letech abys nahradil zvratky exkrementem. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jste normální jezinky !!" - "Ty byly tři !!" - "Ale né, to si pleteš se sudičkama !!" ;) Tady si toho spletlo víc daleko více lidí !! Třeba profesi, že pane Náhlovský ?? Radši si utrhni tu metrákovou Konvalinku a tradá směr TV Barrandov, tam vám to bude moc slušet s těma ostatníma estrádníma mumiema.. Seriál jako takový stál celkem za hovno, nebudeme si nic nalhávat, nicméně tohle střihové zvěrstvo v kůži pseudofilmové se ničím omluvit nedá !! Už jsme si zvykli, že v našich končinách si převážně komerční televizní hráči z úspěšných, alespoň u konzumního většinového diváka, filmů sem tam udělají velmi invenčně pomocí nůžek seriály, jako příklad uvedu například Bastardy, Princeznu ze mlejna či Z Pekla štěstí, ale vzít seriál, sestříhat z něj film a jako vrchol idiocie a drzosti ho ještě vypustit do kin, to už musí bejt člověk opravdu hodně velký prase.. Představte si hodinu a půl dlouhý trailer, stejně pořád nebudete tušit, jak nesmírně trapná tahle Rodinka je.. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že s původním seriálem nemá tento film sestříhaný z delšího stejnojmenného seriálu skoro nic společného kromě herců a postav. Humor by člověk pohledal, trapnost a levnost čouhá z každého záběru, jakákoli originalita nikde. Ale za - cituji: "Tanga jsou tři nitě v řiti." - dávám aspoň slabounké dvě hvězdy. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Na kino samozřejmě ne, lituju těch co na to tehdy šli. Docela zklamání je to ale i v rámci televizní tvorby, tohle totiž opravdu mohlo být důstojné pokračování. Jenže krom ústředního tria mě herecky nikdo nezaujal, spíš naopak mnohdy vadil... vlastně většinou vadil. A ještě jedna věc. Product placement, tedy forma reklamy, která by, pokud se správně udělá, neměla divákovi vadit, co víc, všímat by si ji měl snad jen podvědomě, je zde dohnaná ad absurdum. Je to zde přehnaný až do takové míry, že okolo reklamy se točí celé díly - viz. střecha Bramac. To že Konvalinková třikrát za díl mává letákem slev od Penny se ale pro určitou cílovou skupinu lidí stane kultovní .. bohužel. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tragické. Viděl jsem jeden z dílů v době, kdy sleduji Takovou moderní rodinku (což je americký seroš na stejné téma). Oboje točené skoro ve stejné době byť americká Rodinka díky úspěšnosti má už šestou řadu. A oboje také řeší symbiózu členů jedné rodiny, generační střety, genderové vztahy atd... Tedy hromada témat ke vtipnému zpracování každodenních situací. Bohužel ta česká Rodinka je jedno velké zoufalství. Herecky je to obsazeno velkoryse, ale ten scénář! Nuda, trapnosti.. zkrátka nic moc. * ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama