Reklama

Reklama

Film je divokou jízdou dvou nevyzpytatelných mladých vražedkyň Violet (Saorise Ronan – Hanna, Pevné pouto, Pokání) a Daisy (Alexis Blendel – Sin City, Gilmorova děvčata). Jejich zabijáckou pohodu jim však naruší jedna neočekávaná zakázka a jeden záhadný muž (James GandolfiniRodina Sopránů). (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (92)

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak nebudem tvrdiť, že to bolo prudko inteligentné, alebo, že ma gilmorka nejako okúzlila, lebo neokúzlila. Tá druhá, to už je iná káva. Celé to bolo pojaté snovo a tak trochu umelecky, aj keď nie som znalec, myslím, že to malo dosť slabín, napriek tomu tam však bolo pár momentov, ktoré sa mi vyložene veľmi páčili, nehovoriac o premakanej vizuálnej stránke a krásnej muzike. Hodnotím benevolentne, ale som vo veľkorysej nálade. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Nakonec to byl vaznejsi film, nez jsem puvodne cekal. Kazdopadne ujety je to dost :-) Dve nebezpecne modrooke vrazedkyne, to tu jeste nebylo. James Gandolfini vynikajici, toho bych zabit nedokazal, takoveho hodneho strycka. Jen nevim, kde spousta zdejsich odborniku videla snahu rezisera "byt jako Tarantino". A kdy uz si konecne Saoirse necha spravit usi?! ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi filmy, kde slečna o váze průměrného Somálce kosí stokilový hovádko (zdravím Hit-Girl) a tady obě dvě titulní postavy byly opravdu khůl, protože zrovna dvojka Bledel-Ronan je jak z reklamy na kontaktní čočky (ne vážně, hezčí barvu očí, než maj tyhle dvě, v současném Halyvůdu nenajdete). Jenže... ať se to Geoffrey Fletcherovi líbí anebo nelíbí, Tarantino je prostě pořád jenom jeden. Akce docela koukatelná (hlavně to hopsání po mrtvolách), ale ty dialogy... ty dialogy, no nepronášet je tyhle dvě, kdy je vám tak nějak jedno, co plácají, protože se na ně kouká i tak fajně, tak je vám snad i stydno. O triviální zápletce nemluvě. Ale kašlat na to, tomuhle filmu budu vděčný za zabití... času, takže vlastně spokojenost. ()

MonaSax 

všechny recenze uživatele

Ten film je silně nezařaditelný pro mě, ano tváří se na něco víc než je, ale nečím to i dokáže. Stejně to bylo kouzelné, divné a neuvěřitelně smutné. Strašně jsem si oblíbila velkého dobrosrdečného muže, který to opravdu neměl lehké a kdo taky jo? Holky rozhodně ne! Neustále zasněná Daisy, která prostě je hodná a dobrá duše, Violet to měla těžké a je tak trochu mimo a nevěří nikomu, skoro. Hudba byla příjemná a působila přesně tak jak měla a sympatizuji s rozdělením na dějství, které ještě více zdivnělo tento zapadlý film, který se k nám dostal až od dva roky později, a hlavně že vůbec že? I když koukám, že většina lidí moje nadšení nesdílí. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Nebudu lhát, o tomhle filmu jsem se dozvěděl jen proto, že v něm hraje Alexis Bledel, kterou jsem si oblíbil od jistého seriálu. Takže jsem od tohohle filmu nic nečekal a pořádně jsme vlastně ani nevěděl, do čeho jdu. A možná proto jsem si to užil. Nebudu lhát, tohle rozhodně není film pro každého, je to totiž hodně ujetý snímek o dvou holčinách, které jsou tak trošku vražedkyně, s kterýma si není radno zahrávat... K tomu ještě James Gandolfini v roli jejich oběti, které je vlastně jedno, že bude zabit a hodně suchý humor, který ne každému může sedět… co si více přát? Rozhodně bych nebyl proti, aby Geoffrey Fletcher natočil něco dalšího, co bude stejně osobité a kdyby do toho opět obsadil Alexis, která byla překvapivě skvělá jako teen vražedkyně, tak by měl minimálně jednoho diváka zaručeného… 80 %. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (5)

  • Podobnost názvu filmu s Daisy a Violet Hiltonovými, nejslavnějšími siamskými dvojčaty světa, není náhodná. (h0n24)
  • Místo Alexis Bledel měla původně roli ztvárnit Carey Mulligan. Nakonec však ustoupila kvůli snímku Drive (2011). (h0n24)

Reklama

Reklama