Reklama

Reklama

Holka s prknem

  • Velká Británie Chalet Girl (více)
Trailer

Krásná uličnice Kim kdysi bývala šampionkou ve skateboardingu, teď ale smaží hamburgery a snaží se uživit sebe a svého tátu. Brzy se na ní ale usměje štěstí v podobě práce v luxusní horské chatě v Alpách. Kim je zpočátku zmatena bizarností nóbl světa plném prvotřídního šampaňského, majestátních hor a po pás hlubokého prašanu. Potom ale objeví snowboarding a s ním úplně nový svět. Ukáže se, že Kim je přirozený talent, a tak začne brzy trénovat na soutěž pořádanou při příležitosti ukončení sezóny. Má jedinečnou příležitost vyhrát pořádnou sumu peněz. Jenže předtím, než se znovu stane šampionkou, musí překonat své nejhlubší obavy… a také zjistit, jak se věci mají s Jonnym, pohledným, ovšem evidentně nedostupným synem jejího šéfa. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

castor 

všechny recenze uživatele

I klišé se dá občas pojmout se ctí. Evropský zástupce řady romantických „komedií“ pro mladé se pokouší diváky oslovit prostřednictvím zasněžených hor, britského humoru a bandy méně či více sympatických teenagerů. Žánr komediálních romancí pro mladé trpí už nějaký ten pátek přehnanými, trapnými, předvídatelnými nebo těžkopádnými scénami i umolousaným soundtrackem. Také Chalet Girl je některými takovými neduhy obdarovaná, ale při pohledu na osudem zkoušený žánr je i solidní průměr vlastně výhrou. Nabídne (většinou) neotravné postavy, hloupý happy-end, slušnou atmosféru, Billa Nighyho a hlavně neokoukanou a bezesporu talentovanou Felicity Jones. A to vlastně není tak úplně málo!! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jaká je pravděpodobnost, že se do sympatické poskakovačky na prkýnku zakouká šarmantního boháč? V běžném životě v podstatě nulová a ve filmu takřka stoprocentní. Takže kdyby nebyly záběry Alp tak fascinující, kdyby Bill Bailey nesváděl dokonalý souboj s mikrovlnkou a kdyby se Bill Nighy nepředvedl jako pohodový řešitel problémů, tak by tento snímek ode mne patrně dostal naloženo za žánrovou nudu. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Můj ty světe! Anglická popelka na prkně! Celý film jsem se cítil, jako by mi někdo vrážel sirky pod nehty, ale držel jsem se statečně! Dokoukal jsem to bez jediné přestávky na zvracení a měl jsem u toho jen několik hloupých a sexisticky perverzních komentářů. Stále jsem čekal, kdy některá z hlavních protagonistek odhalí alespoň jedno své kůzle a já zbrkle přihodím ještě jednu hvězdu, neboť se k tomu celý ten hloupý film schylovalo, ale nakonec nebyla vidět ani jediná holá prdel. Zcela a úplně mne dorazila závěrečná titulková šou, za kterou jsem paradoxně ještě hvězdu ubral, anžto kalich trapnosti již přetekl. Božínku, tak tohle tedy skutečně ne! 25% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Oddechovka, která sice neurazí, ale ani moc nepobaví. V hlavní roli se filmem potácí holčina, která mě svým králičím úsměvem nepěkně iritovala. Navíc se část děje motá kolem snowboardingu, což mě vždycky připadal neohrabanej a neatraktivní sport plnej zhulenců v podesranejch gatích. Na druhou stranu film celkem odsejpá, takže se na to koukat dá - ve stavu nouze... ()

SuLCiK 

všechny recenze uživatele

Roztomilá romantická komedie o tom, jak si chce “obyčejná“ dívka z Anglie, vydělat peníze tím, že jede do Alp obsluhovat zbohatlíky. Námět pěkný, scénář slušný, ale má velkou chybu a to, že i pětiletému dítěti je hned jasné jak film skončí, to na filmech opravdu nemám rád. Tamsin Egerton velice pěkně ztvárňuje postavu typické fiflenky. Film zachraňují úchvatné záběry Alpské přírody, slušné snowboardové kousky a skvělý výkon Billa Nighyho. Proto dávám 60%. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (19)

  • Natáčanie muselo byť na istý čas zastavené, keď bola celá hora evakuovaná v dôsledku snehovej búrky. (Arsenal83)
  • Tamsin Egerton zobrala úlohu Georgie kvôli kvalite scenára, najmä kvôli žartovaniu medzi Georgiou a Kim, no a zároveň si chcela zahrať s Felicity Jones. To sa jej nakoniec splnilo, hoci mala obavy, pretože jej postava prišla podobná postave Chelsea, ktorú hrala vo filmoch Sexi internát (2007) a Kolej Sv. Trajána 2 (2009). (Arsenal83)

Reklama

Reklama