Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

insurgentes odpad!

všechny recenze uživatele

Tady si někdo chtěl hrát na Pulp Fiction a moc se mu to nepovedlo. Možná neměl za každou cenu obsazovat do titulní role nesympatickýho negra, nebo se měl trochu víc zamyslet nad scénářem, aby třeba nedocházelo k tomu, že frajer vyleze z auta gangsterky, která ho celou dobu sleduje v zrcátku (ať mi zkusí vymluvit, že ne), nasedne a v klidu ji sleduje a nechá se dovést jako k někomu jinýmu? Mistr Biggs zase začne střílet na banálním předání nějakýho blbečka pro nic za nic? Jediná trošku hezká scénka je jak zapíchnou fotra ve věznici, to musím říct je zpracovaný solidně a názorně, jak pro žáka zvláštní školy. Supr! ()

Luukec 

všechny recenze uživatele

tak teď nevím.. chvílama se to tváří jako zajímavej akční film, ale pak tam začnou řešit boha nebo tam přijde přiteplenej ultra nebezpečnej nájemnej vrahoun a celej dobrej dojem je pryč.. taky mi to přijde jako by se někdo snažil napodobit G. Richieho a moc mu to nešlo.. taky mi film přijde hodně nevýraznej, asi tak jako že je vám uplně jedno jestli ste se na něho podívali nebo ne.. takže asi 3*.. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ten recitující Australopiték si prostě nedá pokoj! Už mu nestačí jen vyřvávat po ghetu "gagsta nigga bitcha mothafucka", on chce hrát ve filmech, ačkoliv by mu slušelo daleko více, kdyby v nějakém resortu v Malibu shazoval turistům z palem kokosy! No, filmech... Tento výraz je možná v daném kontextu trochu nadnesený. Nedochází mu bohužel, že pravděpodobnost toho, že z něj někdy bude herec je zhruba stejná, jako že dokončí povinnou školní docházku! Mimořádně odpudivý týpek s konstantním výrazem dawna po zásahu elektrickým proudem však na to nedbá a veškeré své vypřednášené úspory sveřepě vráží do céčkových sraček, ve kterých může rapovým krokem znuděného slona chodit po place, tvářit se hustě retardovaně a s kadencí svých básní trousit dementní dialogy. Problém pro konzumního diváka však nastává v momentě, kdy se v té stoce objeví velký Brús! To se mu po hodině a půl čirého utrpení vyrojí v hlavě spousta spekulací, jestli mu Curtis tak dlouho vyhrožoval smrtí nebo přátele z gangu zmlátili před školou rezervního taťku Kušnera, narvali do černého Hummeru Rumovou Glen a Tullamore Dew a dcerušky vydali až poté, co si Wiliš odtrpěl svůj part. Ať je tomu jak chce, měl by Brús rychle Tvrdě umřít, protože po tomhle začíná být těžce Postradatelný! ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Jediným důvodem, proč jsem se na tenhle film podíval byl Bruce Willis, jelikož jeho jako herce prostě můžu, i teď, kdy už nejede ty TOP filmy jako Die Hard, Armageddon, Sixth Sense a jiné. Nakonec se však ukázalo, že ve filmu je těch známých herců více, a skoro to vypadalo, že by to mohlo být fajn. Opak se ale stal pravdou, a nedostaneme nic jiného než docela nudnout rádoby akční podívanou, ve které bychom světlých stránek napočítali na prstu jedné ruky, a ještě by nám některé prsty zůstaly. Jako plus tady vidím jedině herce, a vcelku povedenou hudbu a krátký čas - nevím, jak bych to vydržel, kdyby to bylo delší. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický film, kde je v hlavnej úlohe polhalier. Vraždy, krádeže a kriminalita, na to je 50 centov zvyknutý. Nerozumiem ale, ktorí režiséri a producenti stále považujú túto gorilu nielen postavou za nejakého herca. Takýto film sa pravdepodobne robí len pre obyvateľov čiernych ghett, kde oslavujú svojho kráľa, ktorý ich má dávno v paži. Bruce Willis má len okrajovú rolu, ani tam nemusel byť. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama