Reklama

Reklama

Expert protiteroristické jednotky, špičkový důstojník losangeleské policie Paul Cutler (Gabriel Macht – Za nepřátelskou linií) je povolán do Detroitu, aby se tu ujal výcviku členů týmu S.W.A.T. a seznámil je s nejmodernějšími technikami záchrany rukojmích. Plánovaný průběh ale zásadně nar uší nepovedený zákrok u vyhroceného rodinného sporu, během kterého umírá rukojmí. Na scéně se objevuje posedlý vládní zabiják (Robert Patrick – Terminátor 2: Den zúčtování), který má za úkol Cutlera a ostatní členy týmu odstranit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (125)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Jako baví mě, jak všichni eště před pár lety čučeli dychtivě na béčka od Intersonicu a teď jim nic není dost dobrý. Jasně, ten film nemá oscarový scénář ani sto milionový rozpočet. Ale je fakt dobře natočenej a Gabriel Macht je sympaťák. Možná to není film roku, ale když si chce člověk vorazit a pustit si něco obstojnýho, tenhle film to bohatě splní. Jsou tu mnohem horší filmy, s mnohem lepším hodnocením, takže to skóre fakt nechápu. Pro mě 70% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Béčkové pokračování, které vlastně není ani tak pokračováním, jako spíš prostě jinej film s tématikou S.W.A.T. jednotky. Film možná neohromí lookem, který je ryze televizní, a ani nevýraznou režií, ale jinak baví a dějově mi přijde ve skutečnosti o fous zajímavější, jak vysokorozpočtová jednička. Robert Patrick je fajn záporák. ()

Reklama

Naki 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o akční film. Když má film v názvu S.W.A.T., každý by čekal, že tam bude akce až nadhlavu. Tenhle se ale bohužel více zabívá osobním životem Paula, což není vůbec zajímavé a tým plný chlapů ve mě vzbudil maximálně pocit, že tvůrci si stále myslí, že ženy jsou méně cenné. Kristanna Loken tam byla na tak dlouhou dobu, aby ji tvůrci akorát mohli dát do titulků a použít jako lákadlo, jinak naprosto zbytečné vystoupení. Nic moc pocit si neodnáším.. příště budu víc opatrná při výběru filmu. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Kdyby na konec neumřelo půl týmu a druhá se nenechala zajmout tak určitě tři hvězdy..ale mě už to prostě sejří! Jinak herci hráli dobře..ale úplné dementnosti které scénárista vymýšlel mě nehorázně iritovaly... Ps.:přesto že se nechali postřílet nebo zajmout tak jim certifikaci (naprosto neschopným hovadům) dal a do toho všudy přítomný hiphaphop (v Detroitu) :-D ...takže poslední minutu filmu už jsem se jen smál ). No nemám slov... Jen pro milovníky velkých zbraní, velkých prsou a siláckých keců..40% ()

DK.Lukas 

všechny recenze uživatele

Po S.W.A.T. (2003) jsem čekal nějakou pořádnou akci a ta tu jakš takš byla. Scénář taky ušel sice žádná sláva ale trochu té akce se dostavilo... Bohužel zbytek bída s nouzí žádné velké napětí ani drama směr děje dopředu odhadnutelný a vrchol všeho je marno-trapnost herců kteří hrají naprosto bez emocí. Viz závěrečná scéna kdy odváží mrtvého člena komanda a následuje dialog jestli prý zůstane a on že ne a pak se směje a velitel se ještě ptá na nějakou autorizaci u mrtvoly kterou nakládají to je tedy vrchol hereckého emočního projevu :-D... 2** protože odpad dávám tele-novelám a USA dívčím slátaninám :-D a na 1* to zase nebylo řadit to mezi superstar, walker texas, OVRZ atd... zase taková tragédie to nebyla. Ale jedou stačilo a dost víc krát to nechci vidět... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)

Reklama

Reklama