Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Je to chytlavé, je v tom SMG i ostatní obsazení je sympaticky dobré, dobrý výběr hudby, občas jen nelogické a s přibývajícími díly více a více zamotané a méně a méně uvěřitelné. Nesmíte nad tím přemýšlet jako nad sofistikovaným thrillerem, ale jako o americkém seriálu z vyšší společnosti okořeněný detektivně-mysteriózní zápletkou. Něco mezi 3*-4*, uvidíme, jak se to bude dále vyvýjet... EDIT: Tak nakonec 3*, postupně více a více nelogičností a podivných jednáních postav, že jsem nedokoukal ani tu první (a poslední) sérii. Tohle nezachrání ani SMG. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Po 11 dílech to vzdávám. Problémy se neřeší, komplikace se vrší, všichni mají 5 pytlů tajemství a problémů, všichni mluví plačtivým a nebo drsným tónem a minimálně 80% děje, je plný odbočujících scén, které z hlavní dějovou linkou mají pramálo společného. Prvních pár dílů bylo dobrých, ale pak to spadlo do stylu telenovel, kdy se řeší vztahy s tím a tamtím, nebo kdo je tamten a proč se chová tak jak se chová, a tak dále a dále a dále a dále ................ ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Toto som si nemohla nechať ujsť už len kvôli SMG, ale musím povedať, že už po pilote som bola kompletne namotaná. Ringer bude presne ten typ seriálu z high society, aký sa dobre pozerá. Každý týždeň sa stane niečo strašné a bude veľký cliffhanger a v ďalšom dieli sa to nejako vyžehlí... Pozerala som zatiaľ po 13. diel a dávam si prestávku, lebo už ma to až tak nebaví. Keď sa mi bude chcieť, možno sa k tomuto ešte vrátim. ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to do konca ! Vezmite všetky možné filmové a seriálové klišé a poriadne ich spolu zatrepte a náhodne ich rozhádžte po zemi...a máte tento seriál. Na prvý pohľad priam vzhľad nejakej mexickej telenovely, hrozné herecké " výkony " ... chcem sa opýtať kde zobrali to neherecké nemehlo do hlavnej úlohy ???  to tá Sarah Michelle Gellar fakt nedokáže ani predstierať ? sledovať ju bolo priam utrpenie, preboha veď takto tragicky nenarába so svojim ksichtom ani Arnold. S. a to je poriadne veľké drevo ! ...Každý chce každého zabiť, okradnúť, nahrať, že zabil, že okradol, vyspať sa chce každý s každým ...to čo platilo pred minútou o minútu platí ale naopak...vrší sa jedno horšie klišé za druhým..logické diery obrovských rozmerov...proste celé zlé a napriek tomu som to dal do konca ...epizódy boli krátke ! chcel som fakt vedieť ako táto fraška skončí a zistil som, že tam niekde pod tým trápnym ružovým nehereckým mexickým a iným telenovelistickým vzhľadom to niečo malo kvôli čomu sa na to ( bože odpusť ) dívať... každopádne som rád, že žiadna ďalšia séria už nebude a som tak ušetrený tejto slaboduchej frašky. 30% ()

Destinytte 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálů plných lží a faleše. Pro mě bylo těžké najít si nějakou oblíbenou postavu. Blonďatá hlavní hrdinka tomu moc nepomáhala. Sarah Michelle Gellar mi nikdy nebyla moc příjemná. Celý seriál jsem projela bleskovou rychlostí jen proto, abych ho už měla za sebou. Vlastně je to Lying game (2011) v trochu jiném kabátku. Řekla bych, že jsou na té samé úrovni, takže hodnotím stejně. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Jména postav Sarah Michelle Gellar, Bridget a Siobhan, jsou obě irského původu a obě jsou variantami jména Joan, které v překladu znamená "Bůh je dobrý". (Fevas)
  • Postavu Juliet Martin měla hrát původně Caitlin Custer. (Ajka1)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)

Reklama

Reklama