Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Pawn Shop Chronicles je odpovědí na otázku, co by se stalo, kdybyste dali dohromady Pulp Fiction a Sin City. Film, který Vám nabídne misku jakési kaše bez pachu a bez příchutě, na které si buďto rádi smlsnete, nebo holt vylámete zuby (nebo Vám je někdo s chutí vyláme kladivem...). Jen se stále nemůžu rozhodnout, zda byla ta miska napůl prázdná, nebo napůl plná... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Wayne Kramer mě moc potěšil. Posbíral povětšinou neokoukané, ale v žádném případě ne nekvalitní herce, a rozesel je do snad desítky nádherně rozmanitých rolí, roliček a postaviček, které figurují ve třech povídkách, jež spojuje zaplivaná zastavárna kdesi na americkém jihu. Nebudu prozrazovat, o čem jednotlivé příběhy jsou, na to je tady určitě spousta jiných, snad jen konstatuji, že ten filmek má promyšlený scénář, který nejde vždy číst jako Blesk na hajzlu, má důvtip, má nadsázku, má dokonce i nějaké ty emoce, a hlavně, má koule na to vymlátit někomu zuby kladivem. Já se nebojím tohle označit za černého koně roku 2013 a popřemýšlím o zařazení do mé TOPečky2013. 90% ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Už jsem zakopla o několik pokusů hrát si na Tarantina, jenže prakticky vždy to dopadlo špatně. Nejinak je tomu i v tomto případě. Pár krásně černohumorných momentů nemůže zakrýt roztříštěnost jednotlivých povídek a především jejich propojení. Výtečná je westernově laděná scéna před první volbou holičství. Kramerovi chyběl dostatek odvahy, aby předvedl práci s řemdichem, vystačil si s rybářskými pruty. A podobně nedotažených je ve filmu více věcí. Jediné, co mě po celou dobu zajímalo, jsem se nedozvěděla. Co vlastně v královském kabrioletu smrdí? ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tři příběhy propojené skrze nenápadné krámy ze zastavárny mají všechny grády. Osobně mám neraději druhý kousek o ztracené manželce. Dostává mě ta pointa. Matt Dillon má navíc skvěle vychlastaný hlas. Feťácký maglajz má taky něco do sebe a Paul Walker mu kraluje. Elvis je pak už jenom agitka za pánaboha. Stylová, ale nebýt finálního propojení tak i zbytečná. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POMSTA, TO JE NEBEZPEČNÉ SLOVO. RADŠI HO NEVYSLOVUJ…“ /// Příběhová hříčka, ve který jde v první řadě o černej humor a ve druhý mrknout na smažku Walkera, Froda v další uchylácký roli a Dillona s brokovnicí v módu Evil Dead (dvojky). Nebo je snad libo zjistit, že Brendan Fraser není zase takovej suchar? Jasan, je to krávovina, postavená na pár postavách a jejich roli v příbězích, ve který vrcholný číslo vobstará sám Ďábel a varna perníku. Ti náročnější, nebo jen ti, kdož očekávají hlubší myšlenku, ať si jdou šlehnout jinam. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Konečně pochopím, jak dostat ženskou na vrchol pyramidy. 2.) Zjistím, že horší než články Rudýho práva jsou snad jen (některý kurva! taky jsem už pár napsal!) obsahy na CSFD. 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Při rozhovoru Vernona (Lukas Haas) s postavou The Man (Thomas Jane) poté, co byl sražen Randyho (Kevin Rankin) autem, The Man kouří cigaretu. Ovšem v detailním záběru nemá cigaretu v puse, protože ji drží v ruce, ale hned v dalším záběru ji má zase opět v puse. (Timak)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)

Reklama

Reklama