Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Další sonda do bytů, ložnic a duší našich spoluobčanů - tentokrát zemědělců, kteří nevím proč chtějí ukázat světu, proč jsou neschopní najít si partnera normálně. Je mi líto těch obyčejných holek, které se přihlásily proto, aby svým dětem našly otce, ale jak vidno, chlapi si stejně vybírají jen podle tváře. No a když už to vypadá, že se přece jen na pár usměje štěstí a láska, tak se zjistí, že chlapec je sám proto, že maminka řekla, že.... ()

ivour 

všechny recenze uživatele

Po úprvním zhlédnutí reality show jsem chvíli uvažovala jestli to všichni přítomní myslí vážně nebo je to jen hraná komedie. Jak se ukázalo bohužel to vážně myslí. Jeden umaštění ubožák ze statku a parta naivních blbek, které se jako hejno slepic perou o jednoho chalapa, který za to rozhodně ani nestojí. U každé řady podobných show se mi vždy podařilo chytit konec a nikdy jsem neviděla nikoho komu by to vyšlo. Vetšinou spíš vyšlo najevo, že dotyčný už nějakou tu ženu či přítelkyni má. Výsměch ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pár dílů jsem shlédnul, zbylé mi odvyprávěla přítelkyně, která pořad nadšeně sledovala:-) O něco lepší úroveň, než např. Prostřeno. Zajímavé hlavně tím, že štáb sleduje účastníky dlouhodoběji a o osud zúčastněných se zajímá. Také mám dojem, že hlavním cílem Farmáře je opravdu dát dva lidi dohromady a ne pouze sestřih negativních emocích a eskalujích konfliktů, ke kterým nutně dochází... A díky tomu, že účastníci jsou vybíráni jiným klíčem, než u jiných RS, není výsledkem soustavná přehlídka trapnosti, ale jsou k vidění i nějaké zajímavé okamžiky. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Další trapný formát, u kterého se atraktivita měří (ne)zajímavostí hlavních aktérů a který na čas potěší (pobaví) oko i ucho divákovo a který rozzáří překvapivě VÝBORNÁ Vlaďka Něrgešová. Soucitně vyslechne bolístky nejrůznějších vidláků kašlajících na civilizaci a snílků spjatých s přírodou a pak se vrátí do svého luxusního bytečku, napustí horkou vanu, objedná lasagne, otevře bublinky a proklábosí po telefonu půl druhé hodiny se stejně zhýčkanou kámoškou.. ale jinak jo, dívat se asi budu!! I když to zdaleka není tak suverénní a "šokující" jako tátové a mámy, co hledají táty a mámy.. pro své ratolesti.. Už mi ani za účastníky není trapně!! Kouzelně ujeté.. ()

ouf odpad!

všechny recenze uživatele

Včera večer jsem si intenzivě usíral a nevěřil očím . Farmář Jirka mě mohl mít na svědomí nebejt včasného zásahu pravačkou s ovládacím přístrojem. Kdyby mi teťkonz někdo chtěl tvrdit ,že účinkující farmáři ,něgrešová s režisérem a vůbec všichni nebyli sjetý toulenem , nebudu věřit. Trapnost , maximální dávka husí kůže po celim těle . To co v týhle zábavný reality šou dokázali udělat ze slova- miluju ťě- je velmi znepokojující . Večír jsem měl takový jemný cuknutí v noze , že až pojedu ráno na benzínku tak řeknu dvěstěletý nadmíru depresivní ženě za kasou - miluju tě. Farmáře a to přes svůj obrovskej soucit bohužel litovat nešlo. Probouzelo to vlny zcela neskrotných záchvatů smíchu. Ať žije toulen a křesťanství ! ! ! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama