Reklama

Reklama

Pod kůží

  • Velká Británie Under the Skin (více)
Trailer 2

Scarlett Johansson je vyslána na Zemi mimozemskou korporací, aby zde splnila zvláštní misi. Vezme na sebe podobu dokonalé a neodolatelné ženy a využívá své přednosti k lovu neopatrných stopařů, které pak unáší na svoji planetu, kde je lidské maso považováno za naprostou lahůdku. Čím déle na Zemi pobývá, tím víc ji to k lidem přitahuje. To je však v rozporu s její rasou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (452)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Scarlett celý film loví a vozí si domů frajery, kteří končí bůhví kde v podlaze. A to je vše. Některé scény tak dlouhé a nezáživné, že jsem upadal do kómatu. Když si nepřečtete obsah, po skončení vůbec nebudete vědět o čem film byl. Dvě hvězdy pouze za krásnou Scarlett, která se tu ukáže párkrát nahá a nehrát zde ona, film bych si asi ani nepustil. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na tomto pracoval Glazer 10 rokov a stratil na tom 6 milónov dolárov... Pritom jediné, čo dokázal, je vyzliecť Scarlett a nechať ju nahú, polonahú alebo skoro nahú pobehovať po lese a iných destináciách, kde si prostredie priam pýta odhodiť šaty. Nič iné na tomto filme nie je a ostane zapamätateľný len pre tú Scarlett. Otázka je či to Glazerovi za to stálo. Ale zlé jazyky tvrdia, že mu stálo, ale že riadne. ()

Reklama

strougy 

všechny recenze uživatele

Jako alternativní pohled na téma "přijde zlý ufoun na planetu Zemi, aby se následně zamiloval do našeho způsobu žití a obrátil se proti svým" to není úplně špatné, ovšem nelze zastřít, že pod artovým pozlátkem se nachází až příliš málo obsahu, jako by tvůrci vlastně nevěděli, jak to celé vyplnit. Občasné záblesky jsou potenciálně nadějné, scéna se sloním mužem vnímána skrze předchozí zlatavé extáze z pestrosti lidského druhu má v sobě i zárodek čehosi slibnějšího, avšak ta celková prázdnota je ve výsledku až příliš ubíjející. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,BYDLÍM ZHRUBA 30 MINUT ODSUD. POJEDEŠ TAM SE MNOU?...“ /// Ty krávo, to je NUDA! NUDA! NUDA! Scarlet si to krouží dodávkou po Skotskejch prdelích (čti vesnicích – pzn. autora), ptá se lidí (chlápků) na píčoviny, na cestu, na pičoviny, na cestu, na … a než natrefí na idiota, co cejtí snadnej vpich, nudou bych se … prostě je to nuda! Svlíkací scéna (tady bych zpozorněl…) – kamerový orgie, artovej kumšt, sexy Scarlett … tak tohle moc nepoberu (né to, šak nedošlo ani na podprdu…). Pak Kryštof (nazdar vole, kde se tady … a jó…). Debilní obrazy (kamerou) se šíleným zvukovým doprovodem, Scarlett opustila auťák a šlape chodník. A pak zase – šup do vozu! Dlouhýýý, zato nudný scény. A ty zvuky! (to si stříkneš do plátna!) Abych nekřivdil – nakonec dojde i na bobříka. ALE STOJÍ VÁM TO ZA TO? (ale vím, že tobě to nestojí…) Zvlášť, když místo dalšího bobříka vidím bílou chlapskou prdel (že ti to za to stojí? Inu což…) Flákám 2*, páč ta závěrečná čtvťhoďka se povedla! Ale to mohli říct hned, že … /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych zemřít rukou S.Johansson. 2.) Jsem č.5. Vobčas mě napadne, co bych dělal, kdyby mě chtěla vojet ,,desítka“. (ne vole, štípanec nepomůže…) 3.) Našel jsem holku, co se po styku dívá lampičkou, jestli ji má celou. 4.) Thx za titule ,,sightl3ss“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Intergalaktická řeznice v kůži hollywoodské hvězdy hledá po Británii suroviny pro masokombinát, protože zákazníci u nich doma tvrdí, že nejlepší do paštiky je Skot domácí. Je zarážející, že zatímco Hádek, i když z jiného chovu a plný éček, se hodí k naložení do černého láku, tak hydrocefalický muž není dost libový, ale to bych možná přičetl tomu, že řeznice začala přicházet na chuť zoofilii.. Minimalismus, skrytá kamera, psychedelická hudba, bizarnost. Ani pár surreálních (vysátí lidského obsahu z kůže) či bolavých scén (dítě u moře, konec) nedokázalo vytvořit u Glazerova artového tripu dostatečně vtahující fluidum. Můj problém. Radši si pustím Sinatru.. P.S.: Nevěřte tomu, že se Scarlett Johansson vysvlékla. Její overal v tělové barvě se prodává na eBayi za 29,90 USD.. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (27)

  • Adam Pearson (Znetvorený muž) mal o filme rozhovor v austrálskej rannej talk show "Studio 10" a uviedol, že scéna, v ktorej beží nahý po poli v Škótsku, bola natočená o 3:00 ráno a bola extrémna zima. (Arsenal83)
  • Do roly motocyklistu bol obsadený majstrovský motocyklový cestný pretekár Jeremy McWilliams, pretože ten zvládol zradné jazdné podmienky na Škótskej vysočine. (Arsenal83)
  • Glazer strávil nad tvorbou tohto filmu viac ako desať rokov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama